mariola123 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Siemka , okradziono mnie dawno temu ... Czy moje konto jest bezpieczne ( zmieniłem hasło z 4 razy ,e-mile ) Czy mam pewność ze mnie 2 raz nie okradną ?? ( oczywiście ryzyko jest ale pewnie 99% mniejsze ) Czy się opłaca grać nadal na tym koncie ?? Proszę o Szybkie Odpowiedzi Pozdrawiam : mariola123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
𝓜𝓸𝓵𝓲𝓻𝓸𝓵 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 1. Najlepiej zrob skana/formata zeby komputer byl czysty jak lza. 2. Patrz Wyzej , Jezeli nie podawales nikomu passow 100% nikt Cie nie okradnie. 3. Zalezy jaka to postac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariola123 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 3 tu mi nie chodziło o postać ;P tylko czy jest sens grać żeby mnie 2 raz nie okradli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jeśli zmieniałeś maila aż tyle razy to nie powinno być problemu. Jeśli masz tam cokolwiek - to jasne, czemu nie, możesz zacząć grać ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhiaan™ Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jeśli nie pobierałaś żadnych programów z nie wiadomego pochodzenia i nie dałaś sie nabrać na yang hacki itp. Twoje konto jest w 90% bezpieczne. Najlepiej zmień hasło nie ciąg liter i cyfr które nie mają najmniejszego sensu np. ad8mg91mv [media][/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestempro23 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Sprawdz czy nie masz/miales keylogera: start->uruchom->cmd w wierszu wpisujesz : netstat -ano (pomiedzy net stat a -ano jest spacja Tutaj interesuje Cie tylko "obcy adres,stan nasluchiwanie" jesli nie masz keylogera to beda same zera(tak jak u mnie) jesli masz to bede cyfry np "12.2.6.0" Najlepiej jakbys wstawil ss'a(zdjecie) za pomoca klawisza "print screen sys Rq" wtedy Ci napisze czy masz keylogera,jesli masz w latwy sposob mozesz go usunac. Jbc pisz pw.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariola123 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariola123 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariola123 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 to mnie nikt nie podgląda ? Pomocy Nie Ogarniam Fast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 /Zamykam na prośbę (raport). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.