James1919 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jak założyć własny kanał ( pokój ) na jakimś serwerze TS3? Tylko nie chce kanału tymczasowego Poleca ktoś jakiś polski serwer TS ? Cześć... Odnośnik do komentarza
TigerXMetin Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 admin ts jak bedzie chcial to Ci zrobi Odnośnik do komentarza
Dektored Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Przypominam, że na forum obowiązuje zakaz reklam ts3. Odnośnik do komentarza
James1919 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 @UP a to sorrki zapomniałem Czyli muszę czekać na Adma? to oki dzięki a jeszcze mam pytanko czy trzeba mieć stałe IP ponieważ gdzieś słyszałem że tak Cześć... Odnośnik do komentarza
orkin Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nie, nie trzeba mieć stałego IP Odnośnik do komentarza
Yirumas Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witaj, zapraszam do mnie na serwer. Jest to stabilny, dość już znany serwer z miła administracją. Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3 Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3 Kontakt: PW GG: 2660269 e-mail: [email protected] Odnośnik do komentarza
KoEj Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Musisz napisać do Server Admina, bądź ROOT'a - jeżeli są permisje zobacz i napisz do 1 z adminów... Innej opcji nie ma... Odnośnik do komentarza
Yirumas Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Na każdym serwerze publicznym jest to rozwiązane na zasadzie centrum pomocy, ew. rozmowy z adminem. Gdyby każdy mógł zakładać kanały stałe zrobiłby się okropny sył na serwerze. Także musisz albo zmienić tsa gdzie administracja żyje, albo po prostu poczekać aż ktoś z adminów będzie online Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3 Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3 Kontakt: PW GG: 2660269 e-mail: [email protected] Odnośnik do komentarza
orkin Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Na każdym serwerze publicznym jest to rozwiązane na zasadzie centrum pomocy, ew. rozmowy z adminem. Gdyby każdy mógł zakładać kanały stałe zrobiłby się okropny sył na serwerze. Także musisz albo zmienić tsa gdzie administracja żyje, albo po prostu poczekać aż ktoś z adminów będzie online Nie na każdym serwerze Jest "taki jeden" gdzie na stronie internetowej ustawiasz sobie rangi i przyznajesz kanał. Odnośnik do komentarza
Yirumas Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zagiąłeś mnie, poproszę o priv z informacją. Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3 Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3 Kontakt: PW GG: 2660269 e-mail: [email protected] Odnośnik do komentarza
Champion1226 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Musisz poczekać na admina Odnośnik do komentarza
McGwardzista Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 chcesz pokój na moim ts3? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.