Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Gems? ehh

Smite12x3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najprostszym sposobem jest oczywiście ich kupno.

Jeśli chodzi Ci o darmowe sposoby,to najlepszym są ankiety.

Kupujesz starter za 5zł i robisz płatne reklamy,gemsy częściej przychodzą i w sporych ilościach.

Możliwe że HiRez da również w Marcu prezenty dla graczy Bety z okazji jej końca,może będą to właśnie gemy.

Opublikowano

W sumie najprostszym sposobem jest zrobienie przelewu, bądź kupienie paysafecard. Można również wypełniać jakieś durne ankiety, za które nie zawsze przychodzą gemy, a jeżeli już przyjdą to w małych ilościach :v
Ostatecznie możesz też brać udziały w różnych turniejach organizowanych przez hi-rez, ew. esl.

Opublikowano

Dobra dzięki wielkie za odpowiedzi ale :

-kupił bym prze sms ale to wyjdzie 90zł za 400 gemów

-abonamentu nie mam ;/

-konto bankowe chwilowo też nie mam.

-jeżeli chodzi o nakiety to może ktoś zrobić jakich poradnik??

Opublikowano

Dlatego ja polecam pójść do jakiegoś pierwszego większego sklepu jaki masz u siebie w mieście i poprosić o paysafecard, kupujesz go za 50zł - 400 gemów i zostanie Tobie jeszcze z 22zł, ew. 50zł +20zł i masz chyba 800gemów.
Poradnik co do ankiet już na forum jest:
http://www.mpcforum.pl/topic/965835-tutzarabianie-gemsow/
ale nie jestem pewna czy jest aktualny i działa jak należy, bo nigdy z niego nie korzystałam.

Opublikowano

Po prostu wchodzisz do sklepu i przy kasie prosisz tak jak o doładowanie, z tą różnicą, że zamiast mówić "poproszę o doładowanie do orange" mówisz "poproszę o paysafecard za 20zł" :P

Opublikowano

emm dodatkowo wspomnę, że nie ma paysafecarda za 30zł, jest za 20, 50 i 100zł :v

(można kupić psc za 10zł i 20zł wtedy można mieć to 30zł ) ale ja polecam siedzieć na http://www.twitch.tv/smitegamepl i czekać na gemy ( są organizowane losowania )można robić kilka kont by zwiększyć swoją szanse na wygraną pamiętaj by dać follow'a bo bez tego tobie nie dadzą gemów jak wygrasz

Opublikowano

To gdy kupie psc

I wybiorę tam płatność na stronie id.

To gdy już kupię te gems to trafią ona prosto na konto? czy jest jakiś kod na email do wpisania gdzieś?

Opublikowano

To gdy kupie psc

I wybiorę tam płatność na stronie id.

To gdy już kupię te gems to trafią ona prosto na konto? czy jest jakiś kod na email do wpisania gdzieś?

będziesz musiał wbić na wiadomość od hi-rez'u którą dostaniesz na e-maila na który jest zarejestrowane twoje konto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...