Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z odpaleniem Ravi.eu(Ravia.eu) Nowy patch

domi3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z privem Ravia.eu

Mianowicie :

Po zakończeniu instalacji wyskakuje mi , że plik uniinstal.exe jest zakazany...(Próbowałem re-instalować grę dużo razy-Antywirusy były wyłączone/zapora też)
Po spatchowaniu gry wyskakuje mi takie okienko....(Podczas odpalania juz )

http://speedy.sh/sW4nS/Ravia.PNG

Proszę o pomoc/wskazówki co zrobić lub jeżeli ktoś ma możliwość to wrzucić np całą spatchowaną grę na speedy share lub coś podobnego.
Z góry dzieki :>

Opublikowano

Siema mam problem z privem Ravia.eu

Mianowicie :

Po zakończeniu instalacji wyskakuje mi , że plik uniinstal.exe jest zakazany...(Próbowałem re-instalować grę dużo razy-Antywirusy były wyłączone/zapora też)

Po spatchowaniu gry wyskakuje mi takie okienko....(Podczas odpalania juz )

http://speedy.sh/sW4nS/Ravia.PNG

Proszę o pomoc/wskazówki co zrobić lub jeżeli ktoś ma możliwość to wrzucić np całą spatchowaną grę na speedy share lub coś podobnego.

Z góry dzieki :>

Masz problem z patchowaniem i zainstalowaniem.

Wyłącz jeszcze raz antywirusa(ewentualnie zaporę) i wtedy ściągnij grę ze strony.

Potem spróbuj jeszcze raz zainstalować w innym miejscu na dysku(folderze).

Opublikowano

Próbowałem dużo razy ... Podczas instalacji wychodzi mi ten błąd , że plik uniinstal.exe jest "zakazany" ... a potem jak już daje zakończ odpalam patcher i mi patchuje normalnie , gdy daje graj wyskakuje mi te okienko z ss'a ..;X

Może by pomogło jak byś dał całego priva spakowanego w rar :>?

Opublikowano

Uruchamiałem.... Dajcie najlepiej całego spatchowanego metina w rar na jakąś strone typu chomikuj i podajcie linka będę wdzięczny ..;X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...