Papa Smurf Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 20 minut temu logowałem się do assaulta, nagle gra mi się zawiesiła. Po relogu nie mogłem się zalogować, gdy już mi się udało dostałem regulamin i opcje wpisania nicku (tak jak by moje konto było czyste) Nie wiem co zrobić w tej sytuacji, ściągnąć smite'a od nowa czy czekać na fix'a od hi rezu? Jestem dinozaurem Użytkownik od 22 wrz 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azvell Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Napisz ticketa do supportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Smurf Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 widzę że problem występuje nie tylko u mnie http://www.reddit.com/r/SMITEbug/comments/1use5i/every_new_login_causes_me_to_create_a_new_player/ Jestem dinozaurem Użytkownik od 22 wrz 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endymion Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ogólnie Twoją postać można znaleźć, czyli po prostu czekaj na fix od Hi Rezu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.