Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawieszanie się PS3 przy graniu w GTA 5

MikiPL1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mój problem polega na tym iż gdy wjeżdzam na richman i okolice GTA automatycznie zawiesza moją konsole w innych grach nie spotkałem się z takim czymś. Gta jest w wersji cyfrowej po dostaniu się w okolice na chwile zobaczyłem ze tekstury tam są dziwnie rozmazane(po chwili zawiesiła mi się konsola).Jeżeli ktoś się spotkał z takim problemem prosze o pomoc.PS 3 Super Slim

Opublikowano

Bardzo dziwne, ja na Facie nie mam takich problemów ale ja mam pudełkową wersję.

Możliwe jest że któryś plik nie pobrał się do końca lub pobrał się źle.

Proponuję (skoro masz cyfrówkę to możesz z PS Store pobierać po zakupie ile chcesz) odinstalować i pobrać jeszcze raz.

Powinno pomóc.

vy3f.jpg
Opublikowano

Skoro ,,wykupiłeś'' konto to powinno należeć ono należeć do ciebie na własność i powinieneś zmienić hasło.

vy3f.jpg
Opublikowano

Ale powiedz co by dała zmiana hasła przed chwilą napisaliśmy do pana który udostępnił grę a i najprawdopodobniej wiem co już jest dziś gadałem z bratem zobaczył to stwierdził ze najprawdopodobniej dysk pada i nie doczytuje tej zawartości do zamknięcia

Opublikowano

Skąd takie informacje, że ps3 pada po 3 latach?

Odnosząc się do problemu - grzeje się konsola, zacina się na innych grach?

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

To nie jest wina dysku skoro tylko w jednej grze się tak dzieje.

Gra się sypie przy singlu czy online?

Wykasuj całą zawartość Game Data, najlepiej zainstaluj grę od nowa, obowiązkowo ze wszystkimi patchami.

Savey z gry póki co sobie zostaw, jeśli nadal gra będzie się zacinać to wykasuj save z gry.

Edit

Albo zrób inaczej, w pierwszej kolejności stwórz sobie nowe konto na konsoli, włącz grę i zajedź w miejsce w którym gra się zacina. Jeśli na nowym koncie gra nie będzie się zacinać to oznaczało by, że to wina save'u gry.

Będziesz musiał go wykasować i zacząć grać od nowa. Jeśli jednak to nie zadziała to będziesz musiał wykasować wszystkie dane gry z konsoli i na nowo ją zainstalować.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Powiem tak gra się sypie w tym miejscu i w singlu i w online lecąc nawet heli w multi zawiesiło mi zaraz zrobie tak jak mówisz i zobaczymy

edit:

Pierwszy raz mi się to zdarzyło gdy Trevor przyjezdza do LS wtedy jakoś poprostu ominełem te miejsce i tyle teraz mam wielki problem bo mam misje tam z tymi policjantami nie wiem po założeniu profilu to samo zawiesza się w tym samym miejscu tylko teraz pytanie jak odinstalować gre i czy na nowo będę musiał ściągać te 18 gb gry

Opublikowano

Możliwe że żle zainstalowałeś grę. Bo czytałem w necie że jak się żle zainstaluje to wiszą niektórzy ludzie w powietrzu i wg. Polecam zainstalować ponownie GTA V :) PIERW PŁYTA 1 POTEM 2

Opublikowano

Powiem tak gra się sypie w tym miejscu i w singlu i w online lecąc nawet heli w multi zawiesiło mi zaraz zrobie tak jak mówisz i zobaczymy

edit:

Pierwszy raz mi się to zdarzyło gdy Trevor przyjezdza do LS wtedy jakoś poprostu ominełem te miejsce i tyle teraz mam wielki problem bo mam misje tam z tymi policjantami nie wiem po założeniu profilu to samo zawiesza się w tym samym miejscu tylko teraz pytanie jak odinstalować gre i czy na nowo będę musiał ściągać te 18 gb gry

Zamiast cisnąć X w celu odpalenia gry naciśnij trójką, wyskoczą Ci opcję a w nich między innymi opcja wykasowania gry.

Grę będziesz musiał pobrać jeszcze raz.

Możliwe że żle zainstalowałeś grę. Bo czytałem w necie że jak się żle zainstaluje to wiszą niektórzy ludzie w powietrzu i wg. Polecam zainstalować ponownie GTA V :) PIERW PŁYTA 1 POTEM 2

Chyba coś Ci się pomyliło z tymi płytami.... autor tematu ma wersję cyfrową. Wersja płytowa na PS3 jest na jednej płycie Blu-Ray.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Narazie dziś to samo działo się w red dead coś tam coś tam ten western od rockstara nie i też się zawiesił gdy brat grał brat go podlączył do laptowa i powiedział delikatnie ze jest rozdupcony powiedział inaczej ale cóż jakoś go naprawił i w westernie się naprawiło w gta narazie nie sprawdzałem

Opublikowano

Kolego najprawdopodobniej przyczyną może być mała ilość pamięci na dysku PS3. Napisz nam ile masz wolnego gb dysku :). Kolego odpowiem na twoje pytanie odnośnie kupna wersji cyfrowej: Nie zawsze dostaniesz 2 raz konto od człowieka, zawsze przy aukcji jest pisana wiadomość "Gra jest tylko raz do pobrania" lub w podobnym sensie. Pozdrawiam :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Znaczy mój brat jest informatykiem i zobaczył ten dysk zrobił kopie całego dysku po przez PS3 i teraz załatwił drugi dysk 250gb i raczej powinno być dobrze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...