brodziu16 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam. Mam Serwer Na 1.7.4 Spigot.Wiem Z Moich Doswiadczeń Ze Nie Zawsze Skrypty Działały Na Spigocie.Teraz Pytanie Do Was Czy Zmien iac Silnik Na 1.7.4? Czy Zostac Na Spigocie I Jakos Rozwiązac Ten Problem Ze Skriptem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hardwell™ Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Moje wszystkie skrypty działają na Spigocie 1.7.4 więc masz coś nie tak ustawione. Keep calm and listen Tiesto & Hardwell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodziu16 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 @up Zmienie Na Spigota I Zobacze Dzięki Ze Sie Wypowiedziałes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DomT2000 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tak samo jak @2up ,także posiadam spigota na 1.7.4 i wszystko działa prawidłowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olekn Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Niektóre skrypty mogą nie działać na spigotcie, ale nie powinno być problemów |----Jedyny serwis z darmowymi skinami!----| |------------Darmowe-Skiny.PL---------------| |----Skiny i przedmioty do CS:GO, TF2----| |------------------------------------------------| |DOTA2, WarFrame i innych gier ze Steama!| |--------------Start: NIEDŁUGO!!!--------------| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brodziu16 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zmienilem Silnik Na Spigota I Wszystko Pięknie Działa. DZIĘKI ALL /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.