Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karnety IEM Katowice ?

Sweet Jesus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc !

Wie ktos moze, o co chodzi z tymi karnetami ? Jedynce, co udalo mi sie wyczytac, to ze zapewniaja wczesniejszy wstep. W zeszlym roku przyszedlem ~12 i nie bylo zadnej kolejki, na tym glejcie pisze jednak cos o godzinie 13.00 ?

Opublikowano

Nie do końca... Działa to na zasadzie, że jeżeli masz karnet to możesz ominąć całą kolejkę i wbić bez czekania. Bez karnetu jeżeli przyjdziesz za późno musisz stać w sporych kolejkach.

Opublikowano

A jakies dodatki dla tych co wykupili karnet ? Troche lipa jak mam placic 40zl za wczesniejsze wejscie. Mi to roznicy nie robi, bo piatek-niedziela to dni wolne, a pol godziny - godzina to czas, w ktorym moge przejsc w hibernacje : P

Opublikowano

A te karnety sa mozliwe jeszcze do kupienia? Jak tak to bylbym wdzieczny jakby podal ktos link do tej strony gdzie mozna kupic bilety / sorry za doubla ale crash telefonu

UmF0aGdhYXJfX19ldW5lX19fNTMwX19fT05pU19fXzhfX185Nl9fX1BvbGFuZC5wbmdfX18yX19fMl9fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...