Lezz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam. Chciałbym się zapytać który hosting VPS jest lepszy slotex.pl czy sored.pl ?Mi bardziej pod cene podlega slotex.pl, bo akurat pasuje mi cena :3 , ale nie wiem to moglibyście mi powiedzieć ? DYM DYM KNF 4 ! <3 <3KROK PO KROKU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba669 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 slotex jest spoko tam za 8 slot się płaci 12 i możliwość zwiększenia @down i jak chczesz serwer 100 slot to sie placi 96 zł i nie bendzie lagów https://imgur.com/a/kaUjh2y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diverse. Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 kupic maszyne na sored lepiej, masz kontrole nad systemem etc Zapraszam do ocen: http://www.mpcforum.pl/topic/1278519-pytanie-animacja-arena-pvp/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.eNdox Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 www.yourserv.eu | Serwer mc.gocraft.pl, jak grałem bez lagów przy 80 graczach A to jest pvp TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hardwell™ Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ani to ani to, nie kupuje się serwerów na sloty (jeśli myślisz o czymś poważniejszym). Polecam Ci poszukać hosting który oferuje serwery VPS. Keep calm and listen Tiesto & Hardwell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Czyli nie opłaca się zrobić 40 slotów na VPS :3 ? , bo na hostingach częste crashe są:P DYM DYM KNF 4 ! <3 <3KROK PO KROKU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.eNdox Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Powiem tak, od hostingu nie zależy czy są crashe czy nie. Aktualnie serwer mc.gocraft.pl stoi bez crashów ponad 30 dni i jest ok, cena jest ok za serwer. Jak pisałem z włascicielem 130zł miesięcznie dostali 10GB RAM, 10GB DYSKU, MYSQL, Oraz firewalla to jest dobra cena za serwer. A i mają też oferte indywidualną mogą ci dać serwer teamspeak3 + serwer minecraft od 50 do 600 slotów ============================================ Takiego screena dostalem od włąsciciela: http://scr.hu/6c4/7o6vp TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 a co to za hosting :3 ? DYM DYM KNF 4 ! <3 <3KROK PO KROKU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hardwell™ Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 a co to za hosting :3 ? Nie słuchaj gościa, próbuje Ci wcisnąć coś z czego on będzie miał zapewne "nagrode" albo jakiś ma w tym cel. Na dodatek reklamuje jakąś sieć i powtarzą ją 100 razy, choć wystarczy raz oraz jest od tego osobny dział. Less, poszukaj na google VPS np. http://mintshost.pl/vps.php Z pewnością jest wiele więcej dobrych hostingów z VPS'ami. Tylko trzeba znać kogoś kto je zna i je testował. Ja miałem jeden ale zmienili i nie mogę odszukać. Keep calm and listen Tiesto & Hardwell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Hmm , ok czyli ten slotex.pl nic nie wart :3 ? DYM DYM KNF 4 ! <3 <3KROK PO KROKU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hardwell™ Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 1. Każdy hosting jest w "miare" dobry tylko zależy jaką oferte wybierzesz. 2.Myślę że są lepsze hostingu niż slotex. 3.Na tym yourserv, jak klikniesz w oferte VPS to nawet nie podają szczegółów procesora tylko jakieś %, a jak się klika zamów to piszę że nie ma serwerów w tej lok. 4.Musisz się zdecydować jaką sume możesz przeznaczyć, ale twoje pytanie było tylko związane z slotexem więc chyba Tobie pomogliśmy. 5.Decyzja niska cena - słaba jakość , wyższa cena - dobra jakość (zdarzają się wyjątki) Keep calm and listen Tiesto & Hardwell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBob123 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 A ja osobiście polecam hosting w firmie minthosts. Dzierżawię serwery u nich od jakiś 4-5 miesięcy i jestem zadowolony. Bardzo tanie serwery VPS/Dedykowane (już od 18 zł vps z Linuxem z wirtualizacją OpenVZ). Do tego zniżki aż do 50% przy zakupie serwera na rok! Link do strony hostingu: https://mintshost.pl/panel/aff.php?aff=092 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lezz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nie dziękuje, bo mi bardziej potrzebny jest co 15 dni do płacenia :3 DYM DYM KNF 4 ! <3 <3KROK PO KROKU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.