Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Crashujący się Minecraft ...

GoToPol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, w niedzielę gdy przyjechałem od cioci włączyłem komputer ... fyst włączyłem ... chuja nic nie działało kompletnie : Nie było głosu , internetu , połowy plików , nie mogłem przywrócic systemu , dyski z 100 Gb zrobiły mi się po 20-40 Gb oki .. postanowiłem zrobić na nowo windowsa i teraz mam wielki problem:

1. włączam Minecraft by Zyczu

2.wybieram wersję 1.7.2
3. ładuje sie ...

4. Ładowanie moda na skiny I crash :O
wyłacza mi całkowicie gre nic nie wyskakuje ... Pomocy (Lajkuje)

Opublikowano

Pokaż jak wygląda ten crash.

Nie mam jak pokazać Poprostu Włączam Launchera , wciskam Włącz Grę , Ładuje mi mody i się wyłącza i nic nie ma:)

Opublikowano

Ja miałem taki problem, ale udało mi się go rozwiązać. Czy ustawiałeś pełny ekran, bo jak tak to ci minecraft będzie robił takie psikusy. By to naprawić to wpisz w uruchom(na XP) bądź w pasku wyszukania(vista, 7,8) %appdata% -> .minecraft -> otwierasz plik options(tak ten plik notatnika) i szukasz fullscreen(lub coś podobnego) i zmieniasz napis true na false. Ważne by nie zrobić żadnego błędu bo zrobi crasha.

MINECRAFT LOGIC

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...