xxziomxx16 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mam oryginalną grę, nie da się grać, aktualizowałem sterowniki i bawiłem się z priorytetem na czas rzeczywisty lecz to nic nie pomogło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zagrajmarek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Nie da się grać-o co chodzi? Możesz sprecyzować problem lub dać screena? Nie wiem czy to będzie miało jakiekolwiek znaczenie ale zainstaluj DirectX 11.0 i Net Framework 4.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxziomxx16 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Net Framework 4.5 pomógł , są lekkie ściny przy ruszaniu kamerą lecz da się przeżyć. Dzięki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AngelOfficial Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jak ci się laguje przy ruszaniu kamerą to zmień np. z grafiki "medium(czy coś takiego)" Na normal , lub rozdzielczość z "..." na 1024-768/ mniej :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.