durslaczek98 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 mam taki problemisz wywala mnie z gry gdy się teleportuję w grze iMetin Pomocy Odnośnik do komentarza
Zagrajmarek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Oznacza to, że client jest bardzo dobrze zabezpieczony i nie możesz się teleportować lub po prostu teleportujesz się za daleko, spróbuj w jakimś bliższym odstępie się teleportować. Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Czym się teleportujesz? Hackiem, czy itemkiem dostępnym w grze? ex Odnośnik do komentarza
The Naid Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zbugowana binka w cliencie. Odnośnik do komentarza
durslaczek98 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zbugowana binka w cliencie. jak ją odbugować ? Czym się teleportujesz? Hackiem, czy itemkiem dostępnym w grze? pierścieniem Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Więc jeśli to itemek z gry to powinieneś powiadomić administrację serwera. Ewentualnie podaj tutaj zawartość syserr z clienta ex Odnośnik do komentarza
durslaczek98 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Więc jeśli to itemek z gry to powinieneś powiadomić administrację serwera. Ewentualnie podaj tutaj zawartość syserr z clienta ja tak mam i też kumpel grał i też tak sie mu działo i przestał grać z tego powodu Odnośnik do komentarza
Mastick Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 W takim razie poinformujcie administrację serwera bo to ich wina ex Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.