Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na Poważnie

WezyrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim :P . Chciałbym zacząć bocić tak na poważnie ;p mój main został zhakowany :( wiec nie wiem czy dalej grac na nim czy zrobic inne konto . Co do bota to już wybrałem XenoBot zcrackowany jeśli możecie to powiedzicie jak sie nim obsługiwać :) mniej wiecej wiem zbiera mi golda bije dobrze mobki itp ale coś wiecej . Mam kod na 30 dni pacc nie aktywowany nie zapisany na konto ;p . Jak gdzie postawić bota może macie jakieś skrypty jak je wgrać oczywiście na Xeno . Czy potrzebuje jakieś eq na początek czy wystarczy P Set ?? .

Jak będe miał jakieś pytanie to napisze jeszcze :D

Dzieki :P

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

Co do XenoBota nie mam pojęcia jak on działa. Jeżeli chcesz bocić, na początku wystarczy p set, jednak przy ~30lvl juz trzeba napewno zmienić. Co do expów rotwormy do 25 ? A potem dworci, 40 to mino yala, 60 mutated humany/ratsy.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Dzieki gdzie na te roty sie wybrac na pacc ?

c848.jpg

Opublikowano

Edron a pozniej goblinki to lvl poleci szybko.

Xeno ja bym polecił ze względu na to, że prawdopodobnie jest to najszybszy i najbardziej zaawansowany bot, aczkolwiek trudno dość piszę się skrypty w nim dla zwykłego usera i wymaga trochę zapoznania.

Myślę, że mógłbyś zmienić wybór na innego bota, jednak to Twoja decyzja.

Opublikowano

Odpowie ktoś na resztę pytań w sprawie konta ? Lecą lajki :DD

@edit i ktoś kto sie zna na Xeno :)

c848.jpg

Opublikowano

Jak dla mnie możesz zmienić konto, a co do skryptów to wgrywasz je do folderu XenoBot, który powinien znajdować się w "moje dokumenty", a pod folder to scripts.

A i mógł bym Tobie pomóc trochę w xeno, ale jak kupie przejściówkę do mikrofonu bo nie lubię tłumaczyć poprzez pisanie.

Btw. na jakim serwerze będziesz teraz grał?

Opublikowano

Na Harmonii :p i raczej tego nie zmienie :p

c848.jpg

Opublikowano

Dzieki za zaproszenie ale jednak zostane na Harmonii kolega tez tam gra wiec . Jak chcesz pomoc to wypowiedz sie na pytania :) Dzieki

c848.jpg

Opublikowano

Jaka profesje będziesz robił ? i czy masz na niej skille. jeśli druidem to zawsze trzymałem się tego

od 8 lvla do 13 lvla - Roty darashia/Roty Liberty Bay/Trolle Edron/Gobliny Edron/Ewentualnie Żółwie dwardy guardy lub na yalahar minosy / amazonki i wgl cały ten handlowa dzielnica z stealth ringami miałem pełne bp ringów dla bota

od 13 lvla do 33 lvla - Tomby ankrahmun/Cyclopolis/Scaraby ostatecznie

od 33 lvla - Dragi/tomby/vyverny/ Piraty !

50+ lvl - Ancienty/Dragi/Hydry (SE)/Necro / leeko można frosty jak ogarnięty bot i będziesz bogaty na waste

xmMfHrm.png
Opublikowano

Na bota to Najta zamieżam postawić :P . Dzieki za wskazówke skile to poskilam a gdy pacc'a aktywuje to off trening ;p

Macie jakies skrypty na Xeno jakieś roty ? ;]

c848.jpg

Opublikowano

Znalazłem jakieś na darshie tip wiec bedzie miodzio i tak chce tylko na pacc expic na facc ty tylko troche wyskiluje zeby pacc nie marnowac :P . A co do tych skryptow to wgrywam je do folderu sripts a pozniej jak je odpalic ?

c848.jpg

Opublikowano

Wrzucasz pliczek z rozszerzeniem XBST do folderu settings i jak jest drugi pliczek jeszcze ( zazwyczaj jest jeszcze skrypt ) to go wrzucasz do scripts, a odpalasz ten skrypt tak : dusisz na siebie prawy, potem settings i wczytujesz te ustawienia i zazwyczaj od razu wyskoczy Tobie czerwony napis, że skrypt też się odpalił, ale jeżeli by się nie odpalił to prawy na siebie scipts i z lewego okienko przerzucasz do prawego.

Opublikowano

Dzieki ja narazie tylko pytam pozniej bd testował wszystko ;p Jak wyjde z rook'a tym nowym kontem i wyskilam . A powiedz mi rożni sie czymś skrypt ten z forum od tego jaki ja zrobie wiem że mój napewno nie bedzie wracał do depo itp ale czymś jeszcze ?

c848.jpg

Opublikowano

Nie, ale ale oczywiście lepiej jest zrobić go samemu i mieć pewność, że będzie działał bo ostatnio chciałem przetestować skrypt na swamp troll'e to jak zrobił refil'a to później tylko biegał od banku do sklepu z potkami, więc jedynie co może się różnić to, to że może skrypt być źle nagrany.

Opublikowano

Dzieki za wszystko narazie wyczerpałem pytania :D . Jutro zaczne i spróboje cos ogranąc . Dzieki

A i jak skrypt sie odpalil to zaznaczamy Attack , Walker , Looter itp tak czy cos jeszcze :P

c848.jpg

Opublikowano

Przed . Pobierałem z oficjalnej strony i cracka z mpc ;p

Dante . W co polecasz zainwestowac jakis P set wystarczy chyba ?

c848.jpg

Opublikowano

Przed . Pobierałem z oficjalnej strony i cracka z mpc ;p

Dante . W co polecasz zainwestowac jakis P set wystarczy chyba ?

Plate set powinien Tobie starczyć do 20-25 lvl'a, a później możesz powoli kupić sobie crown/knight set'a.

Opublikowano

nie patrz na eq na paccu do 50 lvla eq samo wpada z potworków / questów nie martw się skille ci starczą jak już się wyskillujesz swoim ekiem to tylko zwracaj uwagę na Broń aby była jak najlepsza na twój lvl ewentualnie jakiś armor a reszta sama w sobie przyjdzie z Q / Expa

xmMfHrm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...