Vetro Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Cześć. Chciałbym się spytać co myślicie o serwerze cube host a ownserwer, który wybrać? Mam serwer minecraft prowadzę go pare miesięcy, mam zarombiście dużo graczy, że mam lagów w c***. Na który warto się przenieść? ---Ownserwer--- ---CubeHost--- Spiesz się pisać posty ! Tak szybko nadchodzi acta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
▒Kiszka▒ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Z tych co wymieniłeś, lepszy jest CubeHost. MPC Hejter Team Leader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tiestooo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Cubehost.pl - dobra cena - miła obsługa - szybkie wsparcie - łatwy w obsłudze panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetro Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Drożej na cube czy ownserwer? Spiesz się pisać posty ! Tak szybko nadchodzi acta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.