soundsay Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam mam pytanie o co chodzi jak chcę pobrać waitpointy z forum redbota czyli http://forums.tibiaredbot.com.br to pokazuje mi Mój nick, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons: Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else's post, access administrative features or some other privileged system? If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation. o co chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemPolakiem Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie masz praw do tej strony. by NovusOrdo It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundsay Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 umiem tłumaczyć ale chodzi mi jak je nabyć o co w tym chodzi ? bo nie wiem gdzie mogę pobrać waitpointy do redbota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik11 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 umiem tłumaczyć ale chodzi mi jak je nabyć o co w tym chodzi ? bo nie wiem gdzie mogę pobrać waitpointy do redbota http://redbot-skrypty.jimdo.com/ Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soundsay Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 co mi z tej strony jak muszę tam wysyłać sms żeby pobrać.. dziwne teochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante_/ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jeżeli chcesz pobrać jakieś "waitpoint'y" to z ich strony : http://forums.tibiaredbot.com.br/forumdisplay.php/57-Free-Scripts . Btw. pisze się waypoint. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoMla Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 nie da się pobierać z załączników, trzeba mieć opłacone konto chyba do redbota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalibo Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Dołączam się do pytania, o co chodzi? Dlaczego nie można pobierać? Mimo, że napisane jest "Free" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaeru Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Pobierac z oficjalnej mozna dopiero jesli kupiles licencje do RedBota i twoj email redbota jest taki sam jak email na forum wtedy masz pelne permissiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.