Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

strach

bfffff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam problem dzisiaj zaatakował mnie kolega (głowe wyźszy) walną mi coś ala śierp w twarz, a reszte ciosów zablokowałem )tamto z zaskoczenia wystawialem gałe) no i miałem takie uczucie bałem mu się przywalić w twarz, trenuje boks ponad rok,karate,judo, mma, więc nie bałem się, gdyż koleś jest słabszy odemnie i nic nie trenuje ogólnie .trenuje 5/6 lat

Opublikowano

No i dobrze, że mu nie przywaliłeś, bo jeszcze zrobiłbyś mu krzywdę i mógłbyś mieć kłopoty.

Z tymi umiejętnościami powinieneś obronić ten pierwszy cios.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nie należy ripostować ataków. Zrób coś nie niebezpiecznego, powal go raz, drugi, powiedz, żeby skończył się wydurniac bo to nie rozwiązuje konfliktów, i zapytaj o powód. Kolega to to nie był...

Opublikowano

Wiem,ale to nie tylko ten przypadek, zaczepiają mnie po szkole zaczynają skakać nieraz wyprowadzają cios,ale ja nigdy nie mam odwagi bez zadnego ochraniacza np rękawic do mma wyprowadzić ciosu @top serwowałem piłke na siatkówce, ale nie jest prosto zablokować cios z zaskoczenia od tyłu z boku … latadafek to nie miało być śmieszne, jestem w klasie kujonów infa/matma i nikt dosłownie nic nie trenuje więc siły też niema …

Do zamknięcia, będę nosił rękawice bokserskie 10oz,nie boli .

Opublikowano

Hej to że trenójesz to nie znaczy że z kimś wygrasz ;) wiem z własnego doświadczenia

I za co ty masz postmakera...

Opublikowano

Ale o co chodzi? Jesteś dyskryminowany czy źle wyglądasz? Bez powodu nie atakują

Atakowany z powodu że trenuje, cytuje ostatjio kumpla na zawodach"taki "fajter"że 1 strzał i leży "
Opublikowano

Atakowany z powodu że trenuje, cytuje ostatjio kumpla na zawodach"taki "fajter"że 1 strzał i leży "

Nie przejmuj się i postaraj się być czujnym, bo jakbyś z łatwością zablokował pierwszy cios to on by się tylko ośmieszył.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...