bfffff Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam,mam problem dzisiaj zaatakował mnie kolega (głowe wyźszy) walną mi coś ala śierp w twarz, a reszte ciosów zablokowałem )tamto z zaskoczenia wystawialem gałe) no i miałem takie uczucie bałem mu się przywalić w twarz, trenuje boks ponad rok,karate,judo, mma, więc nie bałem się, gdyż koleś jest słabszy odemnie i nic nie trenuje ogólnie .trenuje 5/6 lat Odnośnik do komentarza
Latadefak Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie smieszne... Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 No i dobrze, że mu nie przywaliłeś, bo jeszcze zrobiłbyś mu krzywdę i mógłbyś mieć kłopoty. Z tymi umiejętnościami powinieneś obronić ten pierwszy cios. Odnośnik do komentarza
Kinro Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie należy ripostować ataków. Zrób coś nie niebezpiecznego, powal go raz, drugi, powiedz, żeby skończył się wydurniac bo to nie rozwiązuje konfliktów, i zapytaj o powód. Kolega to to nie był... Odnośnik do komentarza
Pitagoras333 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Hej to że trenójesz to nie znaczy że z kimś wygrasz wiem z własnego doświadczenia Odnośnik do komentarza
bfffff Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wiem,ale to nie tylko ten przypadek, zaczepiają mnie po szkole zaczynają skakać nieraz wyprowadzają cios,ale ja nigdy nie mam odwagi bez zadnego ochraniacza np rękawic do mma wyprowadzić ciosu @top serwowałem piłke na siatkówce, ale nie jest prosto zablokować cios z zaskoczenia od tyłu z boku … latadafek to nie miało być śmieszne, jestem w klasie kujonów infa/matma i nikt dosłownie nic nie trenuje więc siły też niema … Do zamknięcia, będę nosił rękawice bokserskie 10oz,nie boli . Odnośnik do komentarza
Kinro Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ale o co chodzi? Jesteś dyskryminowany czy źle wyglądasz? Bez powodu nie atakują Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Hej to że trenójesz to nie znaczy że z kimś wygrasz wiem z własnego doświadczenia I za co ty masz postmakera... Odnośnik do komentarza
Kinro Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Każdy może się pomylić Nawet w kreskowaniu -uje Odnośnik do komentarza
Latadefak Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wy czytac nie umiecie. Kolejny troll probujacy byc zabawny. Przeczytajcie ze zrozumieniem to co on napisal i ruszcie mozgiem. Odnośnik do komentarza
bfffff Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ale o co chodzi? Jesteś dyskryminowany czy źle wyglądasz? Bez powodu nie atakująAtakowany z powodu że trenuje, cytuje ostatjio kumpla na zawodach"taki "fajter"że 1 strzał i leży " Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Atakowany z powodu że trenuje, cytuje ostatjio kumpla na zawodach"taki "fajter"że 1 strzał i leży " Nie przejmuj się i postaraj się być czujnym, bo jakbyś z łatwością zablokował pierwszy cios to on by się tylko ośmieszył. Odnośnik do komentarza
Dektored Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zamykam na prośbę autora. Raport. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.