Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] 8 K NX PYTANIE

karmelek1233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kup sobie czarne klucze i dozbieraj troche z jobow, sporo permow teraz leci bo jest zwiekszony drop. Osobiście poprzednim razem tak zrobilem tez byla wieksza szansa wygrania perma z czarnego niedawno i uzbieralem chyba 13 kluczy i wypadl perm.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Klucze są nieopłacalne.Ja bym zostawił,bo niedługo są urodziny CA,może dadzą pistolety na perma.

a teraz co jest ? i kiedy te urodziny ?

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

Klucze są nieopłacalne.Ja bym zostawił,bo niedługo są urodziny CA,może dadzą pistolety na perma.

Właśnie teraz są urodziny nexona :P

Za 8k nx? Hmm, na pewno nie inwestuj w los, na czarne kluczyki się nie opłaca, teraz wszyscy się rzucili na nie a bez listy to też czysta loteria. Osobiście to nic bym nie kupił, czekałbym na kolejne wyprzedaże.

Opublikowano

Ja również polecam ci zostawić sobie NXy :)

Jak dawno nie zmieniałeś hasła to polecam ci to zrobić, może ktoś prawie ma twoje dane i czeka aż będziesz miał NXy.

Opublikowano

Kamil polok a co dzieje sie tak teraz w ca ?

Nie, raczej nie :P Ale przezorny zawsze ubezpieczony. Sam kiedyś nie zmieniałem hasła przez 1,5 roku i ukradli mi 25.000 NX (teraz jestem bardzo uczulony na to ^^), nie usuwali mi permów z konta czy coś tylko czekali aż będę miał dużo NX na koncie. Tak tylko zasugerowałem jakbyś długi czas trzymał te NX.

Opublikowano

za 6700 nxa sprzedaja liste permow wiec ja bym wolal dac na liste i wygrac sobie 10 permow :D ale lista trwa do srody wiec nie bedzie jej zawsze.

9fhc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...