karmelek1233 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam mam pytanko co najbardziej opłaca się zakupić za 8 k nx chciałbym usłyszeć wasze propozycje. Odnośnik do komentarza
H34DSHOT Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 kup sobie czarne klucze i dozbieraj troche z jobow, sporo permow teraz leci bo jest zwiekszony drop. Osobiście poprzednim razem tak zrobilem tez byla wieksza szansa wygrania perma z czarnego niedawno i uzbieralem chyba 13 kluczy i wypadl perm. i5 3570 Sapphire HD 7850 Asrock B75 Pro 3 Odnośnik do komentarza
Acristo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Klucze są nieopłacalne.Ja bym zostawił,bo niedługo są urodziny CA,może dadzą pistolety na perma. Odnośnik do komentarza
mikes92 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Klucze są nieopłacalne.Ja bym zostawił,bo niedługo są urodziny CA,może dadzą pistolety na perma. a teraz co jest ? i kiedy te urodziny ? A może by tak Lajka ?! Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Klucze są nieopłacalne.Ja bym zostawił,bo niedługo są urodziny CA,może dadzą pistolety na perma. Właśnie teraz są urodziny nexona :P Za 8k nx? Hmm, na pewno nie inwestuj w los, na czarne kluczyki się nie opłaca, teraz wszyscy się rzucili na nie a bez listy to też czysta loteria. Osobiście to nic bym nie kupił, czekałbym na kolejne wyprzedaże. Odnośnik do komentarza
Musioł Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ja również polecam ci zostawić sobie NXy Jak dawno nie zmieniałeś hasła to polecam ci to zrobić, może ktoś prawie ma twoje dane i czeka aż będziesz miał NXy. Odnośnik do komentarza
karmelek1233 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Kamil polok a co dzieje sie tak teraz w ca ? Odnośnik do komentarza
Musioł Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Kamil polok a co dzieje sie tak teraz w ca ? Nie, raczej nie :P Ale przezorny zawsze ubezpieczony. Sam kiedyś nie zmieniałem hasła przez 1,5 roku i ukradli mi 25.000 NX (teraz jestem bardzo uczulony na to ), nie usuwali mi permów z konta czy coś tylko czekali aż będę miał dużo NX na koncie. Tak tylko zasugerowałem jakbyś długi czas trzymał te NX. Odnośnik do komentarza
Dektored Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Za 8k dużo nie kupisz. Teraz są skrzynki z GP na promocji, więc możesz je kupić. Odnośnik do komentarza
D4vidOx Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Renewale jak masz jakas fajna bron Odnośnik do komentarza
DeViiiL Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 za 6700 nxa sprzedaja liste permow wiec ja bym wolal dac na liste i wygrac sobie 10 permow ale lista trwa do srody wiec nie bedzie jej zawsze. Odnośnik do komentarza
D4vidOx Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Jak juz dajesz takie info , to powiedz od razu kto sprzedaja . Bo skad bedzie wiedzial Odnośnik do komentarza
MajakTiVI Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Co tydzień powstaję taki sam temat.. Odnośnik do komentarza
DeViiiL Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Jak juz dajesz takie info , to powiedz od razu kto sprzedaja . Bo skad bedzie wiedzial Happy Friends Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.