Miyoshi Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Tematyka: Kuroyukihime (Accel World).Wysokość: Regulaminowa.Szerokość: Regulaminowa.Kolorystyka: Obojętnie, byleby pasowała.Dodatkowe informacje od zlecającego: Cierpię na brak weny, więc może ktoś zechce zrobić mi ładną sygnaturkę? Z nickiem oczywiście. Materiały do wykorzystania: Google, DA. :xWynagrodzenie: 60 lajkuf. P.S Avka można z sygny wyciąć. Odnośnik do komentarza
Kacki Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 W teorii to światło to ma być słońce Kurcze, teraz jak się przypatrzyłem bardzo podoba mi się ta czcionka Odnośnik do komentarza
ipaikillah Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Avatar: Sygnatura: Jeżeli się spodoba i chcesz coś poprawić(lub ramkę małą dodać), to śmiało pisz Każdy projekt mam zapisany I hope life teach you good... I hope... Odnośnik do komentarza
Cripzore Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ulala...moja od kilku dni druga ulubiona postać z anime...jeśli mogę sobie pozwolić - to machnę coś jutro z tą postacią - i żeby nie było to jutro coś wykombinuje i z edytuje ten post Mam nadzieje że któreś się spodoba :PSygnatury:Sygnatura z ramką i filtrem:Sygnatura z białą ramką:Sygnatura bez ramki:Avatary:Avatar z ramką i filtrem:Avatar z białą ramką:Avatar bez ramki: Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.