XtheXziomekX Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Cześć, to jest mój pierwszy skript więc proszę o wyrozumiałość Nazwa skryptu: WarnProWersja skryptu: 3.0Opis: Ostrzeżenia na serwerze, poprawa błędów ort, blokada przekleństw, blokada reklam!Autor: XziomekX/ XtheXziomekX ( XziomekX - nick z mc)Dowland: 1.0 http://pastebin.com/raw.php?i=ET5t12Sp 2.0 http://pastebin.com/raw.php?i=TBYkGAnJ 3.0 http://pastebin.com/raw.php?i=6Sm9sQ95 Komendy:/warn - Lista komend /warns - Informacje o liczbie ostrzeżeń /warnadd <nick> - Dodaje warna/warndel <nick> - Usuwa warna /zglos <nick> <powod> - Zglasza gracza ( zapisuje się w skript -> logs -> skargi Do zrobienia: - Blokada przekleństw, reklam [ + ] - Dodawanie automatycznie warnów [ + ] - Ban na 30 dni przy 100 ostrzeżeniach [ tworzę ] CHANGELOG: CHANGELOG 3.0 - Dodanie automatycznie ostrzeżeń za przekleństwa. Poprawiono błąd z <none>, nowa komenda /zglos2.0 - Dodanie: blokowania: przekleństw, reklam, porawia ort1.0 - Stworzenie skryptu Błędy: ---- Jak coś chcecie aby dodać to pisać Laptop: Lenovo G500 Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki RAM: 4GB Grafika: HD Graphics 4000 Dysk: 1 TB Windows: 8.1 64 bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ciekawy skrypt, ale według mnie automatyczne warny są niepotrzebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
▒Kiszka▒ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zrób, że jest maksymalnie 100 punktów warna, po czym perm i komenda np. /warnadd <nick> <ilość> <powód - opcjonalny> Graczowi wyskoczy taka informacja: Otrzymałeś <ilość> punktów ostrzeżeń za <powód> od <nick admina/moda> Ewentualnie bez powodu: "Otrzymałeś <ilość> punktów ostrzeżeń od <nick admina/moda> Jak cię taki pomysł zainteresował, to zrób permissions warnadd.add.5/10/all np. mod może dać maksymalnie 5, JAdmin 10, właściciel all. Trochę dużo pisania A tak ogólnie to dobrze zrobione, bo warn w essentials tylko pokazuje na chacie ostrzeżenie, które jest jako informacja i nigdzie się nie zapisuje. MPC Hejter Team Leader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba669 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ziomek nie chcę cie obrazić ,ale już widziałem kilka takich skryptów https://imgur.com/a/kaUjh2y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyl3r Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Wiem, że jest to twój 1 skrypt, lecz... Po co warny na serwerze, skoro są kicki i bany..? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiman123 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Dobry skrypt ale jest ich wiele i z 2 strony nie jest aż tak potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolina_666 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zrób, że jest maksymalnie 100 punktów warna, po czym perm i komenda np. /warnadd <nick> <ilość> <powód - opcjonalny> Graczowi wyskoczy taka informacja: Otrzymałeś <ilość> punktów ostrzeżeń za <powód> od <nick admina/moda> Ewentualnie bez powodu: "Otrzymałeś <ilość> punktów ostrzeżeń od <nick admina/moda> Jak cię taki pomysł zainteresował, to zrób permissions warnadd.add.5/10/all np. mod może dać maksymalnie 5, JAdmin 10, właściciel all. Trochę dużo pisania A tak ogólnie to dobrze zrobione, bo warn w essentials tylko pokazuje na chacie ostrzeżenie, które jest jako informacja i nigdzie się nie zapisuje. Ekhem... spierdzielać od mojego pluginu http://www.mpcforum.pl/topic/1059538-dl-plugin-professionalwarns-warnybanymute-jakich-jeszcze-nie-bylo-i-jeszcze-wiecej/ (PS: jak ktos dobrze poszuka to znajdzie działająca wersje, ale bardzo starą i zbugowaną więc nie polecam a tę wersje skończe za... nie wiem, jak skończe pisac te je... wiadomosci ) Co do skryptu... nie podoba mi się, jest kupe pluginow które daja tylko ot tak warny, ale żadnych powodów itp ;/ lipa To już jest koniec smerfa: http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/ GG: 48522543 PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: BukkitSmerf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XtheXziomekX Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 To co tu piszecie gdzieś dodam. Tylko teraz robię dodawanie warnu za przekleństwa i jak dostaniesz 50 warnow dostajesz bana na 30 dni Wiem, że jest to twój 1 skrypt, lecz... Po co warny na serwerze, skoro są kicki i bany..? A co, będziesz pilnował wszystkich graczy? masz np serwer 50/50 i będziesz czytał slowo po slowie? Trudne będzie Ziomek nie chcę cie obrazić ,ale już widziałem kilka takich skryptów Wiem, że jest ich więcej Laptop: Lenovo G500 Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki RAM: 4GB Grafika: HD Graphics 4000 Dysk: 1 TB Windows: 8.1 64 bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XtheXziomekX Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 @ref Laptop: Lenovo G500 Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki RAM: 4GB Grafika: HD Graphics 4000 Dysk: 1 TB Windows: 8.1 64 bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warrock hack Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 ha nie zablokowałeś reklamowania serwerów co z tego że blokujesz tylko domeny? jak są numeryczne Ip np xxx.xxx.xxx.xxx i ktoś napisze super serwer!! xxx.xxx.xxx.xxx i już go nie wykryje! a i jeszcze w przekleństwach cygan? i murzyn? a gdzie spie*dalaj czegoś takiego nie widziałem żeby blokowało ale dobra mi się tam nie podoba wolę bardziej profesjonalne pluginy Moje Pluginy! 1.Cobble Drop Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XtheXziomekX Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 ha nie zablokowałeś reklamowania serwerów co z tego że blokujesz tylko domeny? jak są numeryczne Ip np xxx.xxx.xxx.xxx i ktoś napisze super serwer!! xxx.xxx.xxx.xxx i już go nie wykryje! a i jeszcze w przekleństwach cygan? i murzyn? a gdzie spie*dalaj czegoś takiego nie widziałem żeby blokowało ale dobra mi się tam nie podoba wolę bardziej profesjonalne pluginy Jak chcesz to sobie możesz sam dodać. Przecież ja nie zablokuje wszystkiego. a cygan, murzyn to raczej fajnie nie byłoby jak bym na cb tak mówił. Wolisz plugin, który zajmuje więcej wolnego miejsca na serwerze Możesz też sam dodać słowa itp. Laptop: Lenovo G500 Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki RAM: 4GB Grafika: HD Graphics 4000 Dysk: 1 TB Windows: 8.1 64 bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XtheXziomekX Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 @ref Laptop: Lenovo G500 Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki RAM: 4GB Grafika: HD Graphics 4000 Dysk: 1 TB Windows: 8.1 64 bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XtheXziomekX Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 @ref Laptop: Lenovo G500 Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki RAM: 4GB Grafika: HD Graphics 4000 Dysk: 1 TB Windows: 8.1 64 bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XtheXziomekX Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wersja 3.0 - Dodanie automatycznie ostrzeżeń za przekleństwa. Poprawiono błąd z <none> - Dodanie /zglos <nick> <powod> - Składa skargę na gracza, zapisują się w skript -> logs -> skargi Laptop: Lenovo G500 Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki RAM: 4GB Grafika: HD Graphics 4000 Dysk: 1 TB Windows: 8.1 64 bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamxD9 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Mi nie dziala nie wiem czemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XtheXziomekX Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 mi działa, Masz tutaj RAW: http://pastebin.com/raw.php?i=6Sm9sQ95 A jak on ci nie zadziała to dam do pobrania plik WarnPro.sk Teraz zauważyłem, że będę dawał RAW. Bo w normalnym linku nie jest wytabowany Laptop: Lenovo G500 Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki RAM: 4GB Grafika: HD Graphics 4000 Dysk: 1 TB Windows: 8.1 64 bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XtheXziomekX Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 @ref Dałem teraz wszędzie RAW, powodem jest to, że jak był zwykły to były spacje, a jak jest RAW to niema spacji Laptop: Lenovo G500 Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki RAM: 4GB Grafika: HD Graphics 4000 Dysk: 1 TB Windows: 8.1 64 bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p137 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Taki sobie Nie oczekuj od dnia tego, co mogą dać jedynie lata. Ale nie zapomnij, że lata składają się z wielu dni, nie zmarnuj ani jednego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PokerFacePL Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 ogarnijcie sie z tymi badziewnymi skryptami ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XtheXziomekX Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 ogarnijcie sie z tymi badziewnymi skryptami ... Jak masz nabijać posty to wyjdź Jak sam nie znasz się na nich to NIE PISZ Laptop: Lenovo G500 Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki RAM: 4GB Grafika: HD Graphics 4000 Dysk: 1 TB Windows: 8.1 64 bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PokerFacePL Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jak masz nabijać posty to wyjdź Jak sam nie znasz się na nich to NIE PISZ nie znam sie na skryptach bo sa po prostu chujowe wole sam napisac jakis plugin w javie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba669 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Jest dużo takich ... to nie potrzebne... ale skoro jesteś początkującym to zniechęcając się . https://imgur.com/a/kaUjh2y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XtheXziomekX Opublikowano 28 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 @ ref Laptop: Lenovo G500 Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki RAM: 4GB Grafika: HD Graphics 4000 Dysk: 1 TB Windows: 8.1 64 bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THEkondiPlaying Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Skrypt niby ok, ale te warny uj dają. Dodaj może np za x warnow ban na x h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Er3oR Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Skrypcik jest okej, ale no trochę mało przydatny. Nie rozumiem, po co na serwer wprowadzać warny jeżeli gra się dla luzu itd. W każdym razie konfiguracja tego skryptu jest banalna, co zasługuje na + ,,Vape is good, vape is my life" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.