MonsterDew Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 biegałem sobie po mapie i wszedlem do teleporta do netheru i nagle *bum nie mam neta . wbijam znowu na serva i nie moge sie zalogowac bo jestem ciagle w teleporcie a w teleporcie nie mozna pisac ( przynajmniej ja nie moge) pomóżcie! ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaka. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Bukkit czy pliki z minecraft.net ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esi1997 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 skontaktuj się z administracją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaka. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 skontaktuj się z administracją Nie pomyślałeś, że to może być jego serwer? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Poproś admina (jeśli twój serwer, a innego nie ma, to daj uprawnienia moderatora komuś) i jak wbijesz to niech cię tepnie do ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esi1997 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie pomyślałeś, że to może być jego serwer? jeżeli to jego serwer to jaki problem wpisać w konsoli "spawn {NICK}" ? OMG, moderator : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaka. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 jeżeli to jego serwer to jaki problem wpisać w konsoli "spawn {NICK}" ? OMG, moderator : D Chyba nie znasz ludzi w MC Niektórzy nie wiedzą, że taka komenda istnieje. W dodatku napisał, że w teleporcie nie może użyć chatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esi1997 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Chyba nie znasz ludzi w MC Niektórzy nie wiedzą, że taka komenda istnieje. W dodatku napisał, że w teleporcie nie może użyć chatu. ale jeśli serwer stoi na jego komputerze to wystarczy otworzyć okno konsoli. i tam można wpisywać wszystkie komendy . wystarczy "spawn nick" i po sprawie : ) MonsterDew Jeżeli potrzebujesz jakiś wskazówek co do serwera i pluginów to służę pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterDew Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 ale jeśli serwer stoi na jego komputerze to wystarczy otworzyć okno konsoli. i tam można wpisywać wszystkie komendy . wystarczy "spawn nick" i po sprawie : ) MonsterDew Jeżeli potrzebujesz jakiś wskazówek co do serwera i pluginów to służę pomocą nie rozumiem ;d musisz mi napisac krok po kroku co mam robić. i nwm jak wlaczyc konsole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esi1997 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 rozumiem, że włączasz serwer przez plik run.bat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterDew Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 nwm . poprostu napisz mi krok po kroku co mam robic bo ja nie ogarniam kompletnie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esi1997 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 hmmm.. : D to może tak: jak odpalasz swój serwer ? odpisz mi proces jak to wygląda albo daj jakieś ss'y. muszę wiedzieć, inaczej nie pomogę : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterDew Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 klikam na server i join server ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sporomaniak Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 To to jest w końcu twój serwer, czy nie twój? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esi1997 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 to jednak nie jest twój serwer. to w takim razie musisz napisać do administracji, żeby cię przeteleportowała na spawn. mogę ci podać na pw mój serwer : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MonsterDew Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 nie . to nie jest mój server. jestem tam zwyklym graczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sporomaniak Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 W takim razie polecam skontaktować się z administracją przez jakieś forum, MPC czy tam gdzie znalazłeś ten serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.