IdleSolution Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 http://imageshack.eu/LND Udał mi się ten mecz Mialem wstawic filmik bo nagralem LolRecorderem ale nie umiem Zrobilem pente wrocilem sie poszedlem i znowu penta Moze w koncu wyjde z golda? Odnośnik do komentarza
Arrchon Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jeden mecz to nie wszystko ;/ Odnośnik do komentarza
Shazzy Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Imo wits end wg. mnie zbędny. GJ Odnośnik do komentarza
IdleSolution Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ten wits end zlozylem jak juz moi pushowali nexus, tak zeby zapelnic itemki. Zazwyczaj ide sorcerki naschor liandry rabadon void staff i ga. Juz razem wbilem nia 3penty na rankedach i 2na normalach ;p Odnośnik do komentarza
TheLanser Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Kayle to bardzo fajna postać wspaniałe early i late . Chipsy cola gramy w lola Odnośnik do komentarza
Qurrix Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Gratki, z tego co widzę na opisie to miałeś 18/0 i cię zabili. Masz jakieś screeny z gry na których jest pokazane że zrobiłeś dwie penty ? Aaaa powiesz mi jeszcze ile ten mecz trwał ? (chcę ocenić farmę) Odnośnik do komentarza
IdleSolution Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Up ta gra trwala 24minuty. Nie mam ssa z pent ale mam filmik na lolrecorderze ;p Odnośnik do komentarza
DDOS BY FROGGEN Opublikowano 14 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 170 farmy kayle zawsze spoko @edit na większy fejm zasługuje link 3 literowy z is Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.