smaiecionosny Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 jak przejść misje "śmierć yamato", "Niszczyciel", "łagodny i potulny" gdyż cały czas próbuję, robię wedle wskazówek i nic z tego nie idzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 W śmierć Yamato zrzucaj torpedy jak bomby, łatwiej trafić. A w Niszczycielu... nie ma nic trudnego. Masz działka 12mm, 6 rakiet i 24(chyba) działka plot.(nieruchome i nieopancerzone) do zniszczenia, których skuteczność = 0. Wrogie myśliwce miej w głębokim poważaniu, a one to odwzajemnią. A Łagodny i Potulny to wogóle lot po trasie i po prostu lecisz przez kółeczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smaiecionosny Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 W śmierć Yamato zrzucaj torpedy jak bomby, łatwiej trafić. A w Niszczycielu... nie ma nic trudnego. Masz działka 12mm, 6 rakiet i 24(chyba) działka plot.(nieruchome i nieopancerzone) do zniszczenia, których skuteczność = 0. Wrogie myśliwce miej w głębokim poważaniu, a one to odwzajemnią. A Łagodny i Potulny to wogóle lot po trasie i po prostu lecisz przez kółeczka. cały czas tak robię, pisze mi że misja zakończona, a mi misji nie zalicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 cały czas tak robię, pisze mi że misja zakończona, a mi misji nie zalicza Cóż, jesteś pechowcem, ale było napisać konkretniej o co chodzi bo to się nijak ma do tego: gdyż cały czas próbuję, robię wedle wskazówek i nic z tego nie idzie Ja sam też tak mam z misją gdzie jesteś Mustangiem i atakujesz lotnisko, tylko że mi nawet nie pisze że misja zakończona Podsumowywując: BUG Zalecenie: Napisanie do supportu Uwagi: Następnym razem pisz jaśniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.