DragonMati Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mam pytanie do osób, które korzystały z usług sklepu morele.net Zamówiłem w w/w sklepie podzespoły do komputera wraz z usługą montażu.Termin wysyłki wyznaczony jest na dziś na godz.16.00 Zamówienie na stronie sklepu ma status GOTOWE (GOTOWE – zamówienie zostało skompletowane. Jeśli została wybrana opcja odbioru osobistego - towar jest gotowy do odebrania. Jeśli wybrano opcję wysyłkową - oznacza to, że zamówienie oczekuje na wysłanie do klienta.), wszystkie podzespoły też, natomiast usługa montażu komputera ma status WYDANE (WYDANE - towar został wysłany lub odebrany osobiście). Czy to znaczy, że moje zamówienie zostało już wysłane? By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
Clear500 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Tak . Wydane zapewne kurierowi ????? Odnośnik do komentarza
DragonMati Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Tak . Wydane zapewne kurierowi Tylko właśnie nie jestem pewien, bo zamówienie ma status Gotowe,a nie Zrealizowane... By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
Savien Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zrealizowane będzie po odbiorze Odnośnik do komentarza
CrossplaneR Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zamówienie zrealizowane powinno być w dniu wysyłki, nie po odbiorze. Zadzwoń do morele i się dowiedz, o co chodzi. Jak moje to przesyłka została wysłana. Odnośnik do komentarza
uwotm9. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jak zamówiłeś kurierem to na maila przyjdzie Ci wiadomość z możliwością śledzenia paczki he? Odnośnik do komentarza
DragonMati Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Na stronie sklepu jest napisane, że: ZREALIZOWANE – zamówienie zostało odebrane lub wysłane. Jeśli kupujący wybrał dostawę kurierem, otrzyma informację o swoim numerze listu przewozowego - dzięki któremu ma możliwość śledzenia przesyłki na stronie firmy kurierskiej. Informacji o numerze listu przewozowego oczywiście nie dostałem. Do BOK-u już nie zadzwonię, bo jest czynny do 17. No nic, poczekam i zobaczę, czy wyślą mi maila. By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
CrossplaneR Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Informację o numerze listu dostaniesz około 20, może ciut po, gdyż firmy kurierskie w tym czasie skanują paczki i ładują je na ciężarówki.Taki e-mail zostaje automatycznie wysłany, gdy paczka zostaje zeskanowana. Odnośnik do komentarza
DragonMati Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Z reguły informację o numerze list przewozowego dostawałem przed 17 By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
CrossplaneR Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Z reguły informację o numerze list przewozowego dostawałem przed 17 Widocznie kurier wcześniej przyjeżdżał do bazy i wtedy je skanowali. Odnośnik do komentarza
DragonMati Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 A wie ktoś jakim kurierem wysyła morele.net? By Valky Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY. Odnośnik do komentarza
CrossplaneR Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 W mailu od nich powinieneś mieć to napisane. Odnośnik do komentarza
wakc34 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 A wie ktoś jakim kurierem wysyła morele.net? ja miałem dpd Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.