Kiceł Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Co się stało z unlike'ami na forum, są jeszcze? Bo tak ostatnio sprawdzałem z ciekawości i niby w niektórych miejscach mam taką opcję, ale użyć jej nie mogę (error) Odnośnik do komentarza
Joseito Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie ma już chyba funkcji unlike Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 No przecież działa. Odnośnik do komentarza
Kiceł Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 No przecież działa. No właśnie mi niezbyt. Nie masz uprawnień do tego! [#10126]Twój głos reputacji nie może zostać zapisany ponieważ nie wszystkie wymagane informacje zostały podane. Odnośnik do komentarza
Taki KaWai<3 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nie Nie Nie Nie Nie Nie Nie Nie Nie Nie działa i nie bedzie działać Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza
KoORNEL Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mi wszystko działa, może teraz to zalezy od rangi? Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie. Odnośnik do komentarza
Kiceł Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 To działa w końcu czy nie? Odnośnik do komentarza
Haitz Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Napisz może do gm'a? Mi tam też działa Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 No właśnie mi niezbyt.W jakim temacie tak masz? Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jak byłem randomem to nie mogłem odlajkowywać, ale teraz na kidmodzie już mogę, może ranga jest coś zryta :P Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Jak byłem randomem to nie mogłem odlajkowywać, ale teraz na kidmodzie już mogę, może ranga jest coś zryta :PNie robiłem unlajków tak, aby zależały od rangi. Odnośnik do komentarza
Kiceł Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Hahahah, jednak ze mnie debil, nie było tematu Próbowałem to robić z poziomu profilu (lubiane) i się nie dało, ale po przejściu w konkretny topic wszystko działa Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.