Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Co zrobić, żeby był "odrzut" po wystrzale na celowniku j1mb0?

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W końcu uporałem się z instalacją celownika :D Ale zauważyłem, że np. Faja, Scoobany też korzystają z tego celownika, ale im po wystrzale odrzuca lufę do góry, albo w prawo. Wiem, że trzeba włączyć dynamiczną kamere, ale na tym celowniku to nie działa, tylko na zywkłym. WOT'owym. Trzeba dograc jakis plik?

Opublikowano

Stabilizacje kamery trzeba włączyć ;) Nie polecam tego, bo przeszkadza to przy celowaniu przy spamerskich działkach.

Opublikowano

Ok, dzięki, zaraz spróbuję. A wiesz może, jak nazywa się mod, który umożliwia przybliżanie do x30, i daleki oddalanie?

Opublikowano

Ok, dzięki, zaraz spróbuję. A wiesz może, jak nazywa się mod, który umożliwia przybliżanie do x30, i daleki oddalanie?

4x Zoom lub Zoom, zwał jak zwał.

DL:

x

Konfiguracja:

edycja:

W 0.8.10, w folderze gui szukamy "ZoomX" otwieramy notatnikiem i edytujemy linijkę

<zooms>2 4 8 16</zooms>

Jak chcecie zwiększyć polecam po prostu po spacji dopisać 2 krotnośc poprzedniej liczny, Przykład:

<zooms>2 4 8 16 32 64</zooms>

Dalekie oddalanie to zoomout

dl:

x

Stanu nie daje, link z playernotes (zaufana strona)

Opublikowano

4x Zoom lub Zoom, zwał jak zwał.

DL:

x

Konfiguracja:

edycja:

W 0.8.10, w folderze gui szukamy "ZoomX" otwieramy notatnikiem i edytujemy linijkę

<zooms>2 4 8 16</zooms>

Jak chcecie zwiększyć polecam po prostu po spacji dopisać 2 krotnośc poprzedniej liczny, Przykład:

Dalekie oddalanie to zoomout

dl:

x

Stanu nie daje, link z playernotes (zaufana strona)

I kolejny problem (tym razem już pewnie ostatni...)

Mam tak <zooms>2 4 8 16 32 64 128 256</zooms>

Ale w grze dalej są tylko 3 stopnie zooma, nie wiem, czy to trzeba jakoś zamienić? Bo jak ostatnio miałem paczkę modów, to w trybie snajperskim był czerwony napis, jaki mam zoom, np x30.

Opublikowano

Był to zapewne celownik MeltyMap's Math. Musisz wejść w folder res_mods, potem 0.8.10, potem gui i plik ZoomX otwierasz notatnikiem. Będzie tam linijka

<zooms>2 4 8 16</zooms>

Zmieniasz na

Chociaż skoro dalej masz tylko 3, to wywal wszystkie mody (usuń folder Res_mods) i wgraj mody od nowa. Najlepiej wgraj tylko Zoom'y i celownik, bo więcej chyba jest Ci zbędne.

Opublikowano

Tzn oprócz właśnie j1mb0, tego na przyblizanie, to mam tylko pokazany czas reloadu przeciwnika.

Którego moda masz pokazującego to, bo wiele ich jest?

Po edycji dalej nie przybliża?

Opublikowano

Dopiero zaczynam ściągać wota od nowa, bo jak usunąłem folder 0.8.10, to się nie chciały mapy wczytywać. Pewnie znowu coś źle zrobiłem :D Już Cię o mody nie będę męczyć, pogram bez :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...