Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak radzicie sobie z obgadywaniem?

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co robicie jak widzicie albo czujecie, że ktoś was obgaduje?

Dzisiaj szedłem z kolegą z klasy korytarzem do klasy i 2 "kumpli" jak mnie zobaczylo to sie przybliżyli i zaczeli o czymś rozmawiać.Kolega z którym szedłem zapytał się o czym gadali, a ja poszedłem do klasy, potem ten kumpel powiedział mi, że gadali o gostku którego zobaczyli na korytarzu, bo on jest niby zjebem i gada jak pojebany.

Dziwnie się poczułem, jak zaczeli tak rozmawiać...

Opublikowano

Tacy co obmawiają swoich znajomych za plecami to po prostu chamy. Nic prosto w oczy nikomu nie powiedzą a za plecami każdego zjadą.

Osobiście nie czuję się abym był obmawiany, ale gdyby ktoś zaczął to dostał by strzała w czache albo poprosił bym go aby powiedział mi to prosto w oczy.

u6pv.jpg

Opublikowano

idę do konta, kucam i płaczę.

Kurwa człowieku... obgadują cie? To się kurwa ciesz, ktoś się tobą interesuje.

A tak serio, niech sobie pierdolą, i tak chuja wiedzą.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Kiedyś bym dym zrobił, ale teraz.

i-dont-give-a-fuck-boba-fett-gif.gif

Serio. Co mnie obchodzi zdanie ludzi, którzy G wiedzą o mnie? Niech się zajmą sobą i tyle.

Opublikowano

jesteś osobą mało asertywną ale to nic , dużo osób nimi jest . Jakby cos pierdolił głupiego o mnie to bym mu przyjebał .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Wkurwia mnie to, że są na tym świecie tacy ludzie... jak coś chcą to udają miłych i wchodzą do dupy bez wazeliny, a tak to masz spierdalać...

Opublikowano

Wkurwia mnie to, że są na tym świecie tacy ludzie... jak coś chcą to udają miłych i wchodzą do dupy bez wazeliny, a tak to masz spierdalać...

Oj wierz mi, przerabiałem nie dawno to samo i znam na to remedium.

Olałem ludzi i tyle, niech se gadają co chcą. Zwisa mi to.

Opublikowano

Co robię jak ktoś mnie obgaduje > ? Zależy jak konkretnie ale często kończy się to tragicznie dla tej osoby.

Wczoraj cie obgadywałem :D

@TOPIC

Najlepiej ich olej i zostań przy swoich prawdziwych znajomych. Lub podejdż i w mordę dwa razy na dziendobry.

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Jeśli dotyczy mnie: pochodzę i podsuwam im więcej tematów

Jeśli innych: podchodzę i pytam się, czemu w suficie są pęknięcia co 53 cm (zazwyczaj zbijam ich z tropu)

Opublikowano

Mało mnie to obchodzi,walne głupi tekst i idę.Mam znajomych,i trzymam się z nimi,a nie z ludzi którzy znają mnie tylko z widzenia.

tak

@topic

Po co ma Cię to interesować? Niech mówią co chcą, kogo to obchodzi? xdd

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...