TurboGroszek18 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 http://fiberhost.pl/cennik-vps/ 1. Co sądzicie o tej ofercie? 2. Opłaca się kupować VPS za 19zl? 3. Czy ten serwer za 19zł wyciągnie 10 slotowego TSa i 10-20 slotowego Minecrafta Spigot na ok. 30 pluginach? Proszę o uzasadnienie odpowiedzi Zapraszam na mój serwer 1.7.x: mc.turbogroszek.pl Wejdź, nie pożałujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba669 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 1. srednio 2.oplaca 3. tak , ale mogą być lekkie lagi https://imgur.com/a/kaUjh2y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DemomanHACK Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 1. IDK 2. NIE 3. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboGroszek18 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ktoś jeszcze sie wypowie? Zależy mi na waszej opinii... Zapraszam na mój serwer 1.7.x: mc.turbogroszek.pl Wejdź, nie pożałujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelmaBoox Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mam tam VPS z serwerem TS3 i minecraft 20 slotow bez pluginow. Zero spadkow TPS, wszystko w normie. Jestem właścicielem kilku serwerów Minecraft. Jestem chłopakiem. Niedługo startuje mój serwer Prison. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboGroszek18 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ten za 19zł masz? Jak myślisz wyciągnie mi 20 slotow z 30 pluginami? Zapraszam na mój serwer 1.7.x: mc.turbogroszek.pl Wejdź, nie pożałujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelmaBoox Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 z 30 pluginami to na pewno nie da rady. 30 pluginow(zalozmy, ze paczka BR3nda) to minimum 2gb ramu Lepiej juz wziac ICE 30 slotow ;P Jestem właścicielem kilku serwerów Minecraft. Jestem chłopakiem. Niedługo startuje mój serwer Prison. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerECiaK Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Jeżeli chodzi czy się opłaca to w 100% tak. Bo dla kogoś kto się na tym nie zna to idealna oferta za 19zł! A jeżeli chodzi o serwer to utrzyma max 10 slotów z 10 pluginami ale przy full serwie i tak mogą być lagi a już nie wspomnę o ts... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TurboGroszek18 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Teraz mam ICE 10 slotow 1,5 GB ramu i uciaga 30 pluginow bez lagow. Oplaca sie przenosić na VPS? Zapraszam na mój serwer 1.7.x: mc.turbogroszek.pl Wejdź, nie pożałujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.