michal1320 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Elo, czy jak na tym modzie od kammera wystawie konto na fb i ustawie ze jak wejdzie gm to ma lognac to mam spore szanse na bana czy tylko jak ktoś z graczy mnie nagra? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zarax Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Od dłuższego czasu fb banują 'z automatu'. Mają sposoby, żeby to wykryć i zaczęli banować bez sprawdzania gracza. To raczej dużo nie pomaga, ale warto włączyć, bo opcja jak najbardziej działa, ale nie chroni Cię w 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LikeYou Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 To i tak jest ban. Bo to jest jak GM napisze to wtedy Cię loga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Bana dostaniesz po paru dniach Sprawdzaja teraz logi i nie da sie ominac bana <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1320 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 No ok ale, ja boce na jednym koncie i jednoczesnie gram na drugim(głownym) to z logów pokaze ze oba konta z jednego ip grają. To dostane bana na 2 konta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaggerPLx211 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Prawdopodobnie tak, za powiązane konto. Bany w metinie są jak loteria.. Raz się wygra, raz się przegra;3 Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 No ok ale, ja boce na jednym koncie i jednoczesnie gram na drugim(głownym) to z logów pokaze ze oba konta z jednego ip grają. To dostane bana na 2 konta ? Tak, oni się nie pierdzielą, że tak powiem Lecą po IP za używanie cheatów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus. Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Masz duże szanse na bana, bo wystarczy, że admin zechce sprawdzić logi. Jeżeli konta są powiązane ip to zgarniesz gratisem na 2. Więc może lepiej nie ryzykować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LegendsKruczyk Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Boce se od dłuszego czasu +80 level i jakos nikt mnie nie zbanował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mongoły_Back Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Boce se od dłuszego czasu +80 level i jakos nikt mnie nie zbanował Jakoś nie chce mi się wierzyć - no chyba że grasz na exp bocie czy wh. Za fb i tak dostaniesz bana, więc z góry nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jestempro23 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Boce se od dłuszego czasu +80 level i jakos nikt mnie nie zbanował Jaki masz nick,jaki serwer? Jak sprawdza w logach to masz po kontach ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal1320 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Uważaj bo Ci poda, już nie chce cię zwyzywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.