Skocz do zawartości

[Problem] OTS


proaser

Rekomendowane odpowiedzi

a wiec mam tak jak w temacie mam problem z otsem wszystko mi niby dziala no ip pisze ze ip found czyli git i

ale gdy wpisalem w configu lua moje ip a tam w url moje noip to pokazuje ots runing on host nowikk

local ip adrees -- moj adres --i adress hamachi a zmienilem z adressu hamachi na no ip

dodam ze mialem otsa na hamachi i zmiana a dalej jest ip hamachi

 

 

ps nwm moze zly dzial

Odnośnik do komentarza

Ogolnie sczerze ci powiem , ze niezrozumialem kompletnie opisz to inaczej albo daj ss.

chodzi o to ze mialem otsa hamachi i wpisalem tam moje ip do config lua i gdy wlaczalem ots wyswietlalo na koncu ip hamachi tak?

ludzie mogli wbijac i grac

a teraz zmienilem na no-ip zajerestrowalem sie wszystko zrobilem wpisuje moje ip a na otsie ciagle wyswietla sie ze ots chodzi na hamachi ip

a je zmienilem

Odnośnik do komentarza

Masz zmienne IP ? czy stałe. kto jest twoim dostawca?

mam zmienne ots sciagniety ze strony gralem sobie tam database mam wszystko niby git tylko ots przez hamachi to zero sam wiesz o co chodzi

poprostu wpisuje ip do config lua i go jak by nie wyczytuje albo jakis bug bo zmieniam ip a dalej jest wczesnijsze z hamachi

 

ps tamto co dales na pw z tego robilem :D i w silniku jak wlaczam jest i hamachi nie noip a zmienialem

Odnośnik do komentarza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

  • Ostatnio przeglądający forum [Problem] OTS   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...