KillinV Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mam pytanie dotyczące jak zrobić kamerkę na skype z telefonu? Wiem, że są poradniki na yt i proszę mnie do owych nie wysyłać, bo umiem sam znaleźć tylko mam właśnie z owym poradnikiem problem. Używam aplikacji "IP Webcam" na androidze 2.3 (telefon Galaxy mini 2). I gdy mam wpisać na komputerze w adres 192.168...... to nie ładuję mi się żadna strona :/ Komputer - modem / Telefon - wifi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiasteczkoMen Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 nie prościej zainstalować skype na telefonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KillinV Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Chcę na komputerze używać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmati5 Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Ja używałem aplikacji DroidCam, instalujesz na telefonie i na kompie, ustawiasz czy chcesz przez WiFi czy przez kabel USB i działa. Nie pamiętam jaka w tym modelu jest rozdzielczość video, ale chyba 240x360, ale na WiFi na 60% zasięgu, przy internecie 2MB/s działała bez problemu, tylko trochę klatkowała (na oko z 15-20 klatek. Na WiFi. Na kablu USB nie będzie najmniejszego problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.