Gość Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Siemka chciałbym się dowiedzieć jaki bóg na 1vs1 jest najlepszy (Waszym zdaniem) Moim zdaniem najlepszy jest Ah Muzen Cab - Amc. Nie ma co dodawać do ankiety all bogów Jak nie ma jakiegoś a jest dobry piszcie w komentarzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dellprobook Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ups...nie zobaczyłem ,że tam jest ankieta... ps; polecam Ci dodać wszystkich bogów bo zarówno każdy warrior jak i tank jest bardzo dobry jednak trzeba umieć go zbudować ,ja np lubie zagrać sobkiem :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endymion Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Change, hebo, aphro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
'Harper Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Aphrodyta jest bardzo mocna, polecam ~ na vamane Azaela jest skuteczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azvell Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Aphrodyta jest bardzo mocna, polecam ~ na vamane Azaela jest skuteczna ;_; Potwiedzam, Aphro jest bardzo mocna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dellprobook Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Harcules vs aphrodyta... ten taki wisior -15% respienia hp + ta pałka na auto hity 50% od leczenia = aphro ma lecznie bardzo słabe do tego dodajemy penetracje death bringera i juz :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szugones Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 dobry jest też anhur Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlvinP Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 dobry jest też anhur wg mnie anhur jest najlepszy a czemu ? Bo na którymś lv rozwala mobki na szczała ze skilla a potem tylko piasek i podskoczyc może do przeciwnikia i z włóczni/tyczki i ew z ulta i koniec smite-SkoczekPL , Drejk Combat Arms-Baxiu11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ja zazwyczaj gram Anubisem,Poseidonem lub Mercurym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyracoZ Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Dobra jest jeszcze Ne zha, której w ankiecie nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Smurf Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Joust 1v1 to moja ulubiona mapa w smite'a i to na niej najczesciej gram wiec wypowiem sie jak ja to widze. Zdecydowanie nr 1 jest freya, postać tak op że w lategame jedynie dobry he bo lub chronos może ją pokonać. Na drugim i trzecim miejscu wytypował bym własnie he bo i chronosa, przy czym chronos jest tylko dobry w końcowej fazie gry. Jeśli chodzi o mniej op klasy to można też wyróżnić: amc, anhura, herculesa, vamane oraz change. Tak naprawdę to każda postać jest w miare dobra na 1v1 i wszystko zależy od stylu gry i skilla. Najważniejsze jest kontrolowanie przeciwnia np. kradnąc mu buffy oraz agresywne pushowanie. Jestem dinozaurem Użytkownik od 22 wrz 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chuno Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Freya op jak pisze Papa. Jeżeli chcesz wygrać jousta bierzesz ją i prawdopodobnie masz wygraną. Oczywiście może trafić Ci się gracz który ogarnia lub gra swoją postacią, lecz przeważnie freya ugrasz wszystko. The blues Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukandeR Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Polecam artemis stunki wysokie hity kradzież życia Members | ProUser | Postmaker | Postwriter | Wojownik Duszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesiekex Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Hel jest nie do rozjebania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#-Neo-# Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Wiem e nie ma w ankiecie ale Thor miażdży na 1 vs 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endymion Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Hel jest nie do rozjebania Jest do rozjebania. Azaell potwierdzi, jak mnie rozjebał Poseidonem. :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CusT Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja ci polecam neith, też jest dobra, ma leczenie i dobre skile. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szugones Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 dziwne, że w tej ankiecie nie ma he bo to jest najłatwiejsza postać na wszystkie tryby to jest chyba jedyna postać której nie skontrujesz chyba, że inny he bo Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acristo Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 dziwne, że w tej ankiecie nie ma he bo to jest najłatwiejsza postać na wszystkie tryby to jest chyba jedyna postać której nie skontrujesz chyba, że inny he bo Anubis skontruje wszystko.He bo podchodzi,dostaje stuna,łapki i jedynka.He bo to papier,Anubis z resztą też,ale ten drugi według mnie ma większego DMG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Anubis skontruje wszystko.He bo podchodzi,dostaje stuna,łapki i jedynka.He bo to papier,Anubis z resztą też,ale ten drugi według mnie ma większego DMG. beads/bańka, ulti, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Smurf Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Szugo w każdym poście piszesz o tym he bo, freya go potrafi z łatwością skontrować na 1v1, zresztą chronos też ma duże szanse. Jak nie wierzysz to mogę ci udowodnić. Co do anubisa to bardzo łatwo go skontrować kupując magi + aegis lub fatalis + beads/aegis. Swoją drogą ta ankieta to jakaś kpina. Myślę że wszystko podsumowałem w pierwszym poście a jak ktoś dalej nie wierzy w moją freye/chronosa to obczajcie moje miejsce w joust league Jestem dinozaurem Użytkownik od 22 wrz 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szugones Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Anubis skontruje wszystko.He bo podchodzi,dostaje stuna,łapki i jedynka.He bo to papier,Anubis z resztą też,ale ten drugi według mnie ma większego DMG. zakładasz, że he bo nic nie kupi na stuna ale pamiętaj że sytuacja może wyglądać tak he bo ultuje anubis chciał go stunować w tym samym momencie zakładając, że anubis nie ma itemów na defa to he bo ultem bije mu 700-900 + podbicie z 3 skilla i zabicie z 1 skilla ( anubis nie mogl zestunować bo zmarnował go na falę na której he bo ma niewrażliwość na cc ) @up ale wiesz, że ogarnięty he bo bez problemowo rozwala freye ? jak mi to jakoś udowodnisz, że freya zniszczy ogarniętego he bo to okej zmienię zdanie Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papa Smurf Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nie koniecznie szugo, znam naprawdę dobrych graczy 1v1 i wiem że najlepszym he bo jest zopqqq i taputqq przy czym ten drugi świetnie gra też anubisem. Z zopem nie miałem styczności zawalczyć freya vs he bo lecz mój ziomek Baczers - nalepsza freya ever walczył z nim i wygrał, złotym środkiem na he bo jest fatalis + sprint oraz kontrola speed bufa od early game. @edit może rozpisze jak to wygląda w praktyce: Freya ma 60/40 szanse wygrać z he bo Chronos ma 60/40 na wygranie z freya He bo ma 60/40 na wygranie z chronosem Oczywiście większość i tak zależy od skilla ale to są staty gdy obaj przeciwnicy znają swojego boga i wiedzą jak go odpowiednio użyć. Jestem dinozaurem Użytkownik od 22 wrz 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szugones Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nie koniecznie szugo, znam naprawdę dobrych graczy 1v1 i wiem że najlepszym he bo jest zopqqq i taputqq przy czym ten drugi świetnie gra też anubisem. Z zopem nie miałem styczności zawalczyć freya vs he bo lecz mój ziomek Baczers - nalepsza freya ever walczył z nim i wygrał, złotym środkiem na he bo jest fatalis + sprint oraz kontrola speed bufa od early game. @edit może rozpisze jak to wygląda w praktyce: Freya ma 60/40 szanse wygrać z he bo Chronos ma 60/40 na wygranie z freya He bo ma 60/40 na wygranie z chronosem Oczywiście większość i tak zależy od skilla ale to są staty gdy obaj przeciwnicy znają swojego boga i wiedzą jak go odpowiednio użyć. ale wiesz o tym, że każdemu się zdarzy przegrać jakoś to co napisałeś mnie nie przekonuje do tego, że freya jest lepsza od he bo Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nauczycielka Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 HeBo jest jedną z gorszych postaci, osoba ogarnięta uniknie bez problemów jego ult i podbicie .... A co do psotaci polecam Aphro i/lub Athene. Dlaczego? Aphr = dmg + heal natomiast Athena = dmg + tank (jedyny tank poza aresem wyrabiający dmg niczym 100% mage ) Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.