Skocz do zawartości

Komputer


gigakeks

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! ("Nie bede owijał w bawełnę")

Dzisiaj rano jeszcze normalnie gralem na kompie, przyszedlem ze szkoly i zabralem sie do czyszczenia radiatora i wentylatora na karcie graf. Kiedy juz wszystko podlaczylem, upewnilem sie ze jest juz wszystko dobrze podpięte, to wlozylem kabel zasilajacy do kompa, po czym go wlaczylem i komputer dzialal bez zarzutu, byl nawet cichszy (bo wtedy mialem w jego srodku kurz) i normalnie dzialal, oprocz monitora. Wlaczylem monitor i nic sie nie pokazalo. Tylko dioda migala (migala w tym miejscu, gdzie sie wlacza monitor). Wiec sprawdzilem jeszcze raz i wszystko jest tak samo podlaczone tak jak wtedy, kiedy wszystko ladnie dzialalo. Nie wiem co mam zrobic POMOCY!

Niestety nie pamietam jaki mam monitor. Wiem tylko niektore specyfikacje komputera:

Proc. Intel core 2 duo 2.8

Grafa:Ati radeon hd 4870 / 4800 series ( potocznie chyba Asus glaciator czy jakos tak)

Ram: 2 kosci po 1 gb Kingston

Plyty glownej nie pamietam

Zasilacz chyba Gps a 500W czy jakos tak .

Nie pamietam bo ten komputer nie jest nowy :)

TrevorekS_eqsxspq.jpg


Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

  • Ostatnio przeglądający forum Komputer   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...