Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer

gigakeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! ("Nie bede owijał w bawełnę")

Dzisiaj rano jeszcze normalnie gralem na kompie, przyszedlem ze szkoly i zabralem sie do czyszczenia radiatora i wentylatora na karcie graf. Kiedy juz wszystko podlaczylem, upewnilem sie ze jest juz wszystko dobrze podpięte, to wlozylem kabel zasilajacy do kompa, po czym go wlaczylem i komputer dzialal bez zarzutu, byl nawet cichszy (bo wtedy mialem w jego srodku kurz) i normalnie dzialal, oprocz monitora. Wlaczylem monitor i nic sie nie pokazalo. Tylko dioda migala (migala w tym miejscu, gdzie sie wlacza monitor). Wiec sprawdzilem jeszcze raz i wszystko jest tak samo podlaczone tak jak wtedy, kiedy wszystko ladnie dzialalo. Nie wiem co mam zrobic POMOCY!

Niestety nie pamietam jaki mam monitor. Wiem tylko niektore specyfikacje komputera:

Proc. Intel core 2 duo 2.8

Grafa:Ati radeon hd 4870 / 4800 series ( potocznie chyba Asus glaciator czy jakos tak)

Ram: 2 kosci po 1 gb Kingston

Plyty glownej nie pamietam

Zasilacz chyba Gps a 500W czy jakos tak .

Nie pamietam bo ten komputer nie jest nowy :)

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Sprawdź, czy kabel przy monitorze się nie poluzował, ew. przy karcie graficznej.

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

@ref. Sprawdzalem wszystko. Moze jakos źle wlozylem karte graficzna? Bo jak wlaczam kompa to na karcie graf. swieca sie 2 diody led czerwone).

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Ma ktos pomysl jak to naprawic?

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...