Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galeria - Droga do diamentu

UKI_^^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taoczin jest slaby mu sie tylko wydaje ze jest lepszy od innych.

Powodzenia we wbijaniu diamentu.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Też chciałbym wiedzieć czy botrk naprawdę jest dobry na trist, i stattk. Ja zawsze w ie/pd, bt/pd szedłem. Jakieś rady, i dlaczego tak się budujesz?

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Też chciałbym wiedzieć czy botrk naprawdę jest dobry na trist, i stattk. Ja zawsze w ie/pd, bt/pd szedłem. Jakieś rady, i dlaczego tak się budujesz?

Stattika buduję się teraz prawie na każdym adc, ale jak już masz full build to się go sprzedaje i kupuje PD. Stattik ułatwia farme.

@Topic: Gz, lecisz do diaxa/

b_560_95_1.png

Opublikowano

Stattika buduję się teraz prawie na każdym adc, ale jak już masz full build to się go sprzedaje i kupuje PD. Stattik ułatwia farme.

@Topic: Gz, lecisz do diaxa/

Ostatnio jakaś masa adc zaczeła budobwać phantom dancera...

Opublikowano

Platyna 1 wbita.

dqKAMso.png

Ogólnie jest tak, że jest to build z vayny, którą kiedyś maniaczyłem i jak widać sprawdza się na tristanie.

Lubie mieć w eq dużo niedokończonych rzeczy. Często długo latam z początkiem botrka tym za 1400, berserkami, tym czymś co daje hajs od statika i kilofem. Później wszystko składam i jest oranie. Wszystkie mecze są z moim zajebiaszczym suportem. Na 3 lvlu zwykle zgarniamy FB na wrogim suporcie jak gra leoną/tarickiem. Botrk jak dla mnie to item bez którego nie moge dobrze grać. Przydaje się w bardzo wielu sytuacjach. Bt uważam za strate miejsca na tristanie, zawsze źle mi się z nim grało. W póxniejszej fazie gry jak jest już full build i wygrana zależy od tego czy przeżyje sprzedaje statika i leci tam GA albo coś w tym stylu.

phantom d+stattik+botrk z włączonym q daje wiecej niż 2,5 aa speed

Jak mi się coś przypomni to napisze jutro.

Co do taoczina to oczywiście nie mówie, że jest pro czy coś bardziej chodziło mi o to, że go w ogóle spotkałem w grze.

Dzięki wszystkim.

Opublikowano

Yyeee wiem źle napisałem właśnie mi chodziło, ze wychodzI z tego juz max.

Można się domyślić yo. I może wychodzi więcej ale jest limit yo

Opublikowano

czemu raz miales ghosta w jednym meczu wytlumaczysz ?????? i co myslisz o trinity na tristanie?????????????

ghost bo to custom, prawdopodobnie nigdy go nawet nie uzylem. Trinity na tristanie raczej staram się nigdy nie budowac. To kolejny item z AA speed, wolę zamiast niego mieć jakiś item do defu lub dmg i ulepszone berski z tym czerwonym bufem.
Opublikowano

twoje lista gier na rankedach same OP staty + same winy juz plat 1 xD gzz

co sadzisz o tristanie ap ?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wszyscy sie nim tak podniecacie a ja takie staty wykrecam Caitlyn :>

Tristana to moj 3 ulubiony adc ale nie gram nia czesto bo ma slabe early.

A ja polegam na early game.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Wszyscy sie nim tak podniecacie a ja takie staty wykrecam Caitlyn :>

Tristana to moj 3 ulubiony adc ale nie gram nia czesto bo ma slabe early.

A ja polegam na early game.

2jwf.png

Może wykręcasz ale nie aż tak często :P

Co do tematu, faktycznie botrk op :D

c8ng.png

N3UKDSl.png

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

2jwf.png

Może wykręcasz ale nie aż tak często :P

Co do tematu, faktycznie botrk op :D

c8ng.png

N3UKDSl.png

Gdybym gral nia tak jak teraz od poczatku KDR byloby lepsze ale ze bylem w Silverze i mialem wyjebane jest jak jest.

Za to farma na poziomie :P

Co do Botrku to jest on dla postaci low range.Dzisial gralem Urgotem na koncie znajomego i tez sie na nim sprawdza jako tako.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

co sadzisz o tristanie ap ?

Tristaną ap nigdy nie grałem na rankedach i puki co nie zamierzam. Gra się nią całkowicie inaczej niż pod ap wnioskuje tak z moich obserwacji. Kładzie duże dmg juz po kilku kilach, mimo to wole mieć na midzie w teamie kogo innego. Masz skoczyć i wpakować kombo w wrogiego adc i odskoczyć a jak sie nie uda to leżysz i tyle.

Dzisiaj piąteczek więc w niedziele wieczorem prawdopodobnie dodam tu klka ss'ów z weekendowego grania. Może się uda wbić serie nawet :)

Narazie tak to wygląda będzie można porównać:

eSf6F6G.png

XZxoGL8.png

Opublikowano

Gratuluję widać ,, wyższa elita '' zasługujesz na tego DAJMONDA i nie bądź diamentem ,który schodzi czasem do 1400-1600 MMR ,bo czasem takich widze :C

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Yo.

Kilka informacji co sie działo itp.

W S4 wylądowałem w G1 po 4 wygranych i 6 przegranych (S3 plat1 13lp), poźniej przez kilka dni nie miałem dostępu do internetu i w końcu dzisiaj sobie zagrałem i po kilku wygranych wbita platyna V.

Mam ferie więc pewnie dywizja mi podskoczy trochę mam nadzieje.

Tutaj oczywiście pięke ssy:

MXgCRAq.png

VCESe1e.png

Wkrótce planuje zmienić nazwę jak dozbieram jeszcze 500 ip.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

dobra robota ja dalej w bronze 5 ale moze uda sie silver w ten wekend

1oGbVKa.png

Selex buk smajta zapamnientajcie i uwarzajcie na solokłełe

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...