Aken1337 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Siema , mam zamiar zacząć grać w lola , narazie 0 do ISu czy jak to się nazywa , powie ktoś skąd pobrać , czym i gdzie grać , i o co w tym chodzi , najlepiej własnymi słowami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianLepa Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 - Graj postaciami z rotacji- Kup runy- Kupuj postacie którę Ci się spodobają ( z wyglądu ) - Nie przejmuj się jeżeli przegrywasz - Naucz się lasthitować- Obejrzyj pare streamów ( polecam Nevrariena ) - Znajdź sobie najlepiej jakiegoś kolegę co jest już obeznany w grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areq94pl Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Lol jest to gra zespolowa, masz do wyboru gre 5v5 lun 3v3 Głownie chodzi o to aby zniszczyc wrogiego nexusa ( taki "kamień" :P ), zabania poboczne ze tak powiem to zabijanie stworow oraz innych graczy w celu uzyskania zlota do ulepszania naszego eq. Na start masz 0 postaci ale co tydzień jest rotacja darmowych 10 bohaterów którymi możesz grac, po tygodniu sie zmieniają Gre pobierzesz http://signup.leagueoflegends.com/pl/signup/redownload a rejestracja https://signup.leagueoflegends.com/pl/signup/index?ref=pl_pl_goog_searchpolska To chyba takie podstawowe info ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aken1337 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 1. Co to jest rotacja ? 2. Co to lasthist ? Czy to co napisałeś ... @Edit Grunt to napisać i wyjść z tematu , dzięki @2up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areq94pl Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 1. Co to jest rotacja ? 2. Co to lasthist ? Czy to co napisałeś ... @Edit Grunt to napisać i wyjść z tematu , dzięki @2up. Rotacja czyli co tydzień z posrod wszystkich bohaterów riot udostępnia CI 10 ktorymi mozesz grac za darmo. Czyli takie cotygodniowe losowanie Last hit - czyli dobijanie minionow ( potworów ) w celu uzyskania z nich złota czekasz az Twoje miniony obija wrogiego stworka i zadajesz ostateczny cios Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orkin Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Rotacja to pakiet darmowych bohaterów który zmienia się w każdy wtorek a lasthit to jest dobijanie stworów dla uzyskania złota (bo cios który zabije stwora daje golda). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aken1337 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Właśnie pobrałem lola , nie chcę się uruchomić , jest ten napis i wyskakuje błąd , co robić ? :/ @Edit Dobra włączyło się Jezu żebym się nie wciągnoł bo jutro sprawdzian i kartkówka a mam zamiar się uczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areq94pl Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Właśnie pobrałem lola , nie chcę się uruchomić , jest ten napis i wyskakuje błąd , co robić ? :/ @Edit Dobra włączyło się Jezu żebym się nie wciągnoł bo jutro sprawdzian i kartkówka a mam zamiar się uczyć Od razu mowie ze lepiej najpierw sie naucz jak masz taka sytuacje gdyż mecze w lolu 5v5 trwają cos ok 1h a nawet dłużej, a gra początkowo wciąga okrutnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.