TenStylOdLajka Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witajcie!! Mam do Was pytanie. Jak teraz sytuacja na PL'u ? Nabrało mnie dziś coś, żeby sobie tam zagrać, na konto nie wchodziłem już gdzieś od roku, lecz posiadam Wojownika Mentala 78lvl , wszystkie skille na G1, eq+8/9 , z tego co pamiętam była tam jakaś parta +8, boga+8, naszyjniczki, butki, hełmy +9, militar + Buffer ok. 40lvl'a, buffy na M, full eq INT. Gdzie teraz zarabiać, gdzie mam expić ? Co się zmieniło, co polecacie żeby na początek się jakoś wybić ( chodzi mi najpierw zarobić, potem pójdę expić ). Prosiłbym o podanie jakiś ciekawych miejsc do expienia, co się pozmieniało, najszybszy sposób zarobku. Osobę, która wyczerpująco pomoże mi, wynagrodzę lajkami. Pozdrawiam serdecznie Ernest :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 No kto tu zawitał Na jakim serwerze teraz grasz? Dużo się pozmieniało po fuzji - więcej graczy, mniejsze ceny (mniej wolnych spotów ;f). Ogólnie eq nie jest najgorsze (o ile masz dużo PŻ, bo o def się nie martw ), więc expić to w grocie możesz śmiało (to "śmiało" to też nie jest jakieś przekonywujące, ale możesz spróbować ;-) ). Zarobek na tym lvl to przede wszystkim metiny na 7 piętrze w DT lub metki w lesie/czerwonym lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joseito Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja polecam jeśli chodzi o dropienie szczególnie metki na DT oraz w red lesie, nic lepszego na ten lvl się nie znajdzie. Możesz także kupować przedmioty w m1 po tańszej cenie iść na DT jak ulepszy to masz duży zarobek. Na mieście w tej chwili stoi bardzo wiele tarcz na 61lv +8, bojowych mieczy itd. po ulepszeniu takiego przedmiotu na pewno miał byś spory zarobek. Jeśli chodzi o expienie pozostaje Ci jedynie V2 pająki lub atlantyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nακou Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 mentalem 78lv możesz już isc expic do groty v1 na golemy zarabiać to możesz bijąc metka na mapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 No kto tu zawitał Na jakim serwerze teraz grasz? Dużo się pozmieniało po fuzji - więcej graczy, mniejsze ceny (mniej wolnych spotów ;f). Ogólnie eq nie jest najgorsze (o ile masz dużo PŻ, bo o def się nie martw ), więc expić to w grocie możesz śmiało (to "śmiało" to też nie jest jakieś przekonywujące, ale możesz spróbować ;-) ). Zarobek na tym lvl to przede wszystkim metiny na 7 piętrze w DT lub metki w lesie/czerwonym lesie. A no zawitałem Może jednak wybrać się do V2 i expić do 80 tam? Jak radzicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joseito Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 No jak radziłem możesz iść do V2 doklepać 80 ale łatwo nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TenStylOdLajka Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 No jak radziłem możesz iść do V2 doklepać 80 ale łatwo nie będzie Ok wielkie dzięki za pomoc. Plusy rozdane cls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.