Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vTuT]GIbot czyli bot do REFLINKÓW !NAJLEPSZY! [HOT]

chuddyni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm ja mam średniego laptopa to powiedzmy spokojnie odpaliłbym 3-4 maszynki? NIe podam teraz specyfikacji ale uciąga Sleeping Dogs na minimalach.

Opublikowano

Hmm ja mam średniego laptopa to powiedzmy spokojnie odpaliłbym 3-4 maszynki? NIe podam teraz specyfikacji ale uciąga Sleeping Dogs na minimalach.

Zobacz kolego :) Ale jak masz laptopa to raczej stawiał bym 1-2 ;). Dysk 5k RPM w ujj ogranicza.

Opublikowano

Legalne to jest? Chodzi mi o to czy nie banują za to i wgl. Chciałbym sobie tym botem dobić albo 50 refów albo 75. I czy przy takich dużych ilościach ukończonych refów sprawdzają czy coś takiego? A i jeszcze przeczytałem żeby zresetować router czy coś takiego to jak to się robi? W opcjachczy coś?
@EDIT
Działa to jeszcze?

xh56.png

Opublikowano

Legalne to jest? Chodzi mi o to czy nie banują za to i wgl. Chciałbym sobie tym botem dobić albo 50 refów albo 75. I czy przy takich dużych ilościach ukończonych refów sprawdzają czy coś takiego? A i jeszcze przeczytałem żeby zresetować router czy coś takiego to jak to się robi? W opcjachczy coś?

@EDIT

Działa to jeszcze?

Tak działa, 3 dniowa robota.
Co do reszty pytań zacytuje słowa WarszawskiKoks
"Kto nie ryzykuję ten kur*a mać"
Opublikowano

Jutro przetestuję i na pewno napiszę efekty pracy od rana do 18-20. Już wiele takich używałem ale zawsze rozłączało mam nadzieję, że ten jest inny.

PS Aż korci go użyć :D Ja tu od kilku dni chcę uzbierać 6300 na Rengara, a tu ponad 45k IP masz ;d

Opublikowano

Jutro przetestuję i na pewno napiszę efekty pracy od rana do 18-20. Już wiele takich używałem ale zawsze rozłączało mam nadzieję, że ten jest inny.

PS Aż korci go użyć :D Ja tu od kilku dni chcę uzbierać 6300 na Rengara, a tu ponad 45k IP masz ;d

Powiem tyle, bot jest zajebis*y.

Rozumiem że ten bot expi do 5lvla? Czy do 10lvl?

A do 10lvla.

Opublikowano

Powiem tyle, bot jest zajebis*y.

A do 10lvla.

A w ile 10 lvl nabije? I jak bym odpalił tego bota jakoś na 2-3 godziny dziennie to w ile dni by zrobiło 50 refów?

xh56.png

Opublikowano

A w ile 10 lvl nabije? I jak bym odpalił tego bota jakoś na 2-3 godziny dziennie to w ile dni by zrobiło 50 refów?

Polecam przeczytać dokładnie mój poradnik.

Geez Wy czytać nie umiecie ?

Druga osoba co czytać nie umie....

Opublikowano

Sluchaj ja sie troche shizuje tym, ale mam pytanko, co do wymagan. Mam mega slaba karte graficzna, bo mam 2x 64mb xDDDDDD I sluchaj, oplaca mi sie to sciagac? I ile botów mozna odpalic na raz, nie chce mi sie ogladac calego filmiku 30 min wiec wole zebys szybko strescil

"Możecie odpalić nawet JEDNEGO vm'sa!" nie ogarniam tego zdania

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Więc tak, mam taki pytanie, na laptopie mam zainstalowanego win7 - czy jeśli podłączę oddzielny dysk specjalnie pod bota to może być tam postawiony inny system czy musi to być ta sama 7?
Drugie pytanie, na lapku mam i5 2rdzenie 4watki 2.27ghz, 4gb ramu, grafika 1gb - czy taka machina udźwignie 5 botów+ ?

Opublikowano

powiem tak laptop by udzwignął ale RAM ci na to nie pozwoli

na lapku samoczynnie odchodzi ci jakies 1-2 GB ramu, a bot potrzebuje okolo 800jak masz 4 GB no to może ze 3 max 4 maszyny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...