xAmigo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zacząłem grę na ots'ie 8.6 z dość dużym expem, oczywiście z pomocą elfbota. Problem jest następujący - na około 1900lvlu pojawił się nowy pasek hp i bot zaczął wariować. Miałem skrypt który przy 90% hp mnie leczył ale gdy spadnie pierwszy pasek hp w drugim schodzą w dól tylko liczby a nie kolorowy pasek przez co bot nie leczy. Dałem więc skrypt który miał mnie leczyć od 59k hp (pierwszy pasek jakieś 67k drugi 10k) lecz gdy był nowy pasek bot cały czas spami healem przez co nie mogę otwierać mobów itp. Jest jakieś rozwiązanie? Jeśli napisałem nie jasno poprawię :P Odnośnik do komentarza
rafaeru Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 nie da rady, napisz do administracji niech wstawia procentowe paski hp bo nie mozesz bocic Odnośnik do komentarza
xAmigo Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 A jest jakis bot który to ogarnia? Czy wszystkie dostają padaki i niewiedzą co robić? Odnośnik do komentarza
rafaeru Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 nie poniewaz robiac boty nikt nie myslal o OTS'ach poniewaz chodzilo glownie o RL a nikt nie ma takiego lvl na RL aby byla potrzeba przerabiac bota. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.