Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Starbound

hhooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Cześć. Pragnę wszystkich zaprosić na beta testy serwera starbound.com.pl. Niestety slotów tylko 10. Obecna wersja jest bardzo niestabilna i ma niewyobrażalne zapotrzebowanie na RAM i CPU.
IP: 185.36.169.57:21027
Serwer oczywiście otwaty 24/7. Są to beta testy i nie wiadomo jak długo serwer będzie dostępny ze względu na jego wysokie utrzymanie. Jeżeli ktoś chciałby się "dołożyć" zapraszam na PW.
Strona serwera: starbound.com.pl

banner-2.png

Gramy na najnowszej wersji!

90300032.png

Opublikowano

takim że od 4 grudnia wersja alpha na steamie sprzedała się w jedynym milionie egzemplarzy. bez żadnej przeceny.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jakim sposobem ta gra dostała dział ?

Kolejna terraria. Kolejne majncrafty. NIeeee

Normalnie?

To jest forum o grach i cheatach.

Tym samym jeśli ta produkcja jest grą znajduje się dział na MPC.

Opublikowano

Jakim sposobem ta gra dostała dział ?

Kolejna terraria. Kolejne majncrafty. NIeeee

Wypiedalaj w pizdu i nie porównuj terrari ani Starbounda do Minecrafta i na odwrót dzieciaku.

Opublikowano

Panowie.
Regulamin który ktoś napisał został wyjebany, to prawda, ale nie spamujcie w temacie o serwerze pytaniami o grę itp. itd.

Jak macie pytania zróbcie temat czy coś...
zaśmiecacie chłopakowi prezentacje.

@Up
14Ojro

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Gra nie ma w ogóle wymagań podobnych do terrarii... Jest koszmarnie zoptymalizowana, żre pełno RAMu, a na serwerze 1GB jest przewidywany dla 1-3 graczy...

90300032.png

Opublikowano

Gra nie ma w ogóle wymagań podobnych do terrarii... Jest koszmarnie zoptymalizowana, żre pełno RAMu, a na serwerze 1GB jest przewidywany dla 1-3 graczy...

Porównujesz z wersją aplha terrari czy tą już stabilną? Bo Starbound od miesiąca jest w fazie testów, i Twórcy starają się ją zoptymalizować.

btw. polecam wymianę kalkulatora na komputer, bo przy 4 Gb ramu, żadnej zwiechy nie miałem. A i kumpel na Hamachi nie narzekał.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Czy ja wspomniałem, że ta gra źle chodzi na moim komputerze? Mówię jakie są realia stawiania serwera tej gry na chwilę obecną, a nie co będzie za x miesięcy. Proszę przestać spamować i takie pytania zadawać w osobnych tematach bo ten nie został założony w tym celu.

90300032.png

Opublikowano

Porównowanie tej gry do terrari czy minecrafta jest dokładnie takim samym porównaniem jak Battlefield do Crysis lub Metin 2 do Last Chaos. Kiedy wy się w końcu nauczycie że gry "Sandbox" to taka kategoria, i nie, nie każda gra "Sandbox" odrazu musi być porównywana do minecrafta.

Opublikowano

Umówmy się terraria, Starbound, minecraft = sandbox z otwartym światem i możliwością edytowania go. Porównania są w 100% słuszne :D Co do gry to ściągnąłem i właczała się około 20 minut więc od razu ją wywaliłem bo to mijało się z celem jeżeli się coś zmieniło to chętnie sprawdzę!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer działa jak należy. Jedyny problem w tym że kilku randomów bawi się w hitlera a reszta nie współpracuje. Przynajmniej tak teraz mam xD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...