Highlander98 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam otóż kupuję sobie pada od xbox360 do PC i szczególnie nie wiem jakie gry wybrać .Proszę nie wymieniajcie FIFY - bo będę w nią grał .Możecie przeglądnąć moją bibliotekę gier w steam i coś z niej wybrać albo podaj od siebie tytuły .link do mojego steamu : http://steamcommunity.com/id/hermesik2131 By me Obecnie nie wykonuje zleceń Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Pad do PC kupuje się tylko dla Fify. Też próbowałem grać w inne gry padem i jest bardzo ciężko. Odnośnik do komentarza
TroLLu. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 dark souls, ac Odnośnik do komentarza
Kiceł Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Oj nie tylko. Przede wszystkim wszelakie ścigałki (raczej nie symulacje, bo deadzone'y), przygodówki typu AC, hack'n'slashe. Odnośnik do komentarza
Haitz Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 najlepsze na pada są platformówki 2d. Odnośnik do komentarza
DJSmoku2 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 w nfs sobie pograj spoczko się gra Odnośnik do komentarza
Franko_1998 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 W Mortal Kombata i Street Fightera zajebiście się gra na padzie. Jest taka gra na Steamie free 2 play co się nazywa Dungeon Lands również nadaję się do grania na padzie. Odnośnik do komentarza
Highlander98 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 A coś z mojej biblioteki gier na steam , moje steam id : hermesik2131 By me Obecnie nie wykonuje zleceń Odnośnik do komentarza
Wilczurzyca Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst Odnośnik do komentarza
eMode Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Skyrim, Terraria, Borderlands, GTA IV, Trine, Portal, Mirror's Edge(?), Batman, Wiedźmin 2, Saints Row, Risen(?), I am Alive, Dead Space, Limbo, Left for Dead 2, Tomb Raidery, Half Life. Z Twojego Steama, nie wszystkich jestem pewien, czy działają na padzie. Ale jeśli oficjalnie nie, to i tak jakieś configi powinny być. Całe życie na padzie Bóg to twoje sumienie Odnośnik do komentarza
Radioś :3 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 GTA IV, ja miałem na xboxa i grało mi się lepiej na padzie niż potem na pc. Odnośnik do komentarza
ar_turok Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Tekken , Street Fighter , wszystkie samochodówki Modki to dźiffki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.