Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Inventory hack, mode hack, wolf hack, fly hack

Xaariel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi wszystko dziala, a teraz mam nowy windows (8)

Siemanko wszystkim

mam pytanko,poniewaz na Pl dostalem bana przeszedlem na FR i USA ale tam niestety nie dziala ten hack,tak mi sie wydawalo a dzis doslownie przed paroma minutami spotykam kolesia z naszej wersji a on zapie rdziela na tym hacku i mowi ze u niego hula jak zły,probowalem wersje 6.1 ale tez efekt taki sam czyli nie dziala i na francuskiej od razu ban konta ,ma moze ktos co dzilalało by nna wersji FR lub USA.pozdrawiam ziomkow

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wchodzisz do roomu alt+5 następnie ctrl +F6 wchodzisz do gry klikasz alt + 1 następnie F1 wybierasz wilka i grasz im więcej osób zabijesz tym więcej hp bd miał :)

Opublikowano

nie wiem dla czego nie ziała mi to robie tak jak napisałeś daje F1 to nic sie nie dzieje nie moge sie ruszyć a jak dam alt+1 wy wywala mnie z servera bo wybiera nie dozwoloną broń jaką ustawić żeby nie wywalało ? czy mam wybrać broń i dopiero w tedy dać alt+1 i F!

Opublikowano

nie wiem dla czego nie ziała mi to robie tak jak napisałeś daje F1 to nic sie nie dzieje nie moge sie ruszyć a jak dam alt+1 wy wywala mnie z servera bo wybiera nie dozwoloną broń jaką ustawić żeby nie wywalało ? czy mam wybrać broń i dopiero w tedy dać alt+1 i F!

Na jakim grasz serverze?

Opublikowano

PL już sobie to ogarnąłem wcale nie trzeba klikać F1 nic to nie daje a sie tylko wf buguje i trzeba wychodzić z kanału .

A jak to jest z tymi banami do Suportu przychodzi info , że ten i ten włączył haka czy jak ktoś cie złapie wrzuci na forum dostajesz bana ?

Opublikowano

z3gar mistrz usuń posty i napisz wszystko od nowa bo warna dostaniesz :) - hack już jest wykrywalny i nie polecam bo automatycznie bana się dostaje ;)

Opublikowano

Może ktoś wrzucić linka z downloadem? DARMOWYM

@EDIT

Jutro dłuższa aktualizacja, więc hack może nie działać. Jak tak, to kiedy będzie nowy update do naszego pięknego hacka?

Opublikowano

Jeśli nie chcecie żeby wyskoczył Apex Ban to:

1.Zmieńcie Ip

2.Musicie (innego wyboru nie ma) stworzyć nowe konto

3.Nie wpisujcie ip broni którego nie ma na PL bo inaczej będzie trzeba od nowa zmieniać ip.

(Pisze ponieważ mój kolega zrobił to i normalnie na nim gra. Nie zamierzam wytłumaczać jak zmienić ip.)

EDIT: Ważne!!!!! Jeśli już utworzycie nowe konto to NIE WPISUJCIE LOGINA I HASŁA DO STAREGO KONTA!!!!.

Opublikowano

Tylko idiota jest do tego zdolny alby udostępniać haxy, znów dzieciaki latają jak głupie na haxach.

Nie mogłeś gościu zachować tego dla siebie ...

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

no tak... mi walneli bana na IP :)

może to moja wina bo użyłem broni " admin waffe " niewiem czy tu jest...

używalem tylko zsutsen hack z brońmi ( bez innych dodatków * )

jestem zielony

wie ktoś jak zmienić IP ?

bo w tym przypadku chodzi chyba o to drugie , tak ?

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...