Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AION Gamez

Gość Xanan

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Akurat aion eu jak i gamez aion mają wersje 4.7 więc jak najbardziej można zagrać na europejskim aionie a nawet sam tak robilem. A na amerykanskim jest wersja 4.7.5 więc nie da rady na nim zagrac chyba że sie nie zaktualizowalo do tej wersji.

Opublikowano

mam jeszcze jedno pytanie jaka jest sytuacja z graczami??? ile jest osób ON w dzień?

Są 2 serwery Siel-amerykański i Lumiel- europejski. Na Sielu sporo jest ludzi na brak pt na Kate czy na inne instancje narzekać nie można, a na Lumielu istne pustkowie góra z 20 osób gra :/ 

Opublikowano

Witam jeszcze kilka pytań
1.jakie są coinsy all i jakie opłaca się tam zbierać
2.jaki set jest najlepszy ten poczatkowy co się dostaje tez dobry ale na mobach ledwo co stoje
3.jakie manastony wkładać do broni zbroi itp??
i jaka jest tam główna waluta bo zauważyłem że goldy są mało warte

Opublikowano

Najlepiej jak byś w ogóle odpuscił sobie ten serwer :) raz ze same azjatyckie sćierwo to wszyscy donaty :P  następny acz kolwiek rzeczywisty fakt serwer jest powoli zamykany z racji na brak updatów od strony admina zbyt wysokie ceny i przede wszystkim populacja która jescze 2 lata temu była spora a dziś ledwo 10 osób na sielu :) sprawdzałam ostatnio w różnych godzinach . Polecam gre na globalu amerykańskim 

Opublikowano

Witam jeszcze kilka pytań

1.jakie są coinsy all i jakie opłaca się tam zbierać

2.jaki set jest najlepszy ten poczatkowy co się dostaje tez dobry ale na mobach ledwo co stoje

3.jakie manastony wkładać do broni zbroi itp??

i jaka jest tam główna waluta bo zauważyłem że goldy są mało warte

1. na początek proponuje BMy potem jakaś oficerka

2. Najlepszy set PvP to set governora a do PvE Hyperiona/RST/SWB

3. Zależy jaką klasą grasz fizyczną czy magiczną

4. główna waluta to Kinahy 

Najlepiej jak byś w ogóle odpuscił sobie ten serwer :) raz ze same azjatyckie sćierwo to wszyscy donaty :P  następny acz kolwiek rzeczywisty fakt serwer jest powoli zamykany z racji na brak updatów od strony admina zbyt wysokie ceny i przede wszystkim populacja która jescze 2 lata temu była spora a dziś ledwo 10 osób na sielu :) sprawdzałam ostatnio w różnych godzinach . Polecam gre na globalu amerykańskim 

tylko że nie grają tam azjaci a wsprawie populacj to nie jest tam najgorsza na Sielu ale gorzej na Lumielu. N kate się uzbiera w mniej niż 5 min 

Opublikowano

Ja sobie zaczne gre tutaj, ktos ma jakis legion polski, albo po prostu chce miec polaka w znajomych? ;D

@Edit

Dlaczego przy wyborze serwera, zawiesza mi sie mozliwosc klikniecia czego kolwiek?

74610_14_07_13_11_19_13.png;3

Sygnatura by Yasutora

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Znajdzie się miejsce dla jeszcze 1 Polaka na GameZ Aion serv Lumiel? Ely Glad Thamesia. Przyda się troszkę pomocy bo nie za bardzo angielski ogarniam i miejscami robię questy na wyczucie :P

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...