BuBusio Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Gierka, Bronze II - jak mi poszło, lolz? Odnośnik do komentarza
MeHovsky Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 "EASY" ale to normal przecie lolz. Odnośnik do komentarza
mudżahedinovy Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Żeby jarać się takimi statami na normalu trzeba być poyebem. I jeszcze to easy 0 szacunku dla przeciwnej drużyny za takie coś to bym w ryja przyjebał. Pewnie dobrało Ci jakiś unrankedów naprawdę nie masz czym się podniecać. Sry za orto piszę z telefonu. Odnośnik do komentarza
Shazzy Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jesteś taki męski! I taki nieogolony Naócz mnie tegfo miszczu. Odnośnik do komentarza
Fejs. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 uno. Normal do tego podjarka secundo. WIĘCEJ LOOSÓW OD WINÓW XDD Odnośnik do komentarza
Eryk Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Win ratio poniżej 50%, build Shyvany, normal Nic ciekawego Odnośnik do komentarza
Kleas Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Leblanc pewnie trollowała albo poszła na chwile afk'a,imo. gratulację i powodzenia w dalszych grach. Odnośnik do komentarza
TigerXMetin Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Aha super i co smieciu cieszysz sie ze unrankedow pokonales albo jakis bronze 5 ? I D I O T A wyjebal bym ci za to easy Odnośnik do komentarza
cReAsEd Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja Irelką miałem 46/1 Ale oby tak dalej ziomek ) Odnośnik do komentarza
SpaxorCF Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 jaraj sie normalem lowku gz brand op Crossfire EU - SnD.GamingCrossfire NA - .NoRuleS. Odnośnik do komentarza
ᕦ( ͡° ͜ʖ ͡°)ᕤ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Kurwa, zero szacunku dla przeciwników. Za to "easy" powinieneś dostać perma. Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim. Odnośnik do komentarza
Hikaru. Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ou, mamy tutaj chyba samca alfa. Takie staty na normalu. Pozderki. :x Odnośnik do komentarza
WonMiZPokoju Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zrób tutorial, jak grać tak pr0 jak ty Poza tym bronze II - normal game ... WP Odnośnik do komentarza
Shazzy Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 A tak jeszcze dodam że runy to masz zajebiste: http://www.lolking.net/summoner/eune/31504765#runes Odnośnik do komentarza
DDOS BY FROGGEN Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Nowa meta z tymi runami, jeszcze nie ogarniasz? Mym czeka, myśle że jesteś godnym następcą czara. Odnośnik do komentarza
techl4nd Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 http://scr.hu/0mu1/yxlco ja tesz sie pohwale Shady Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.