Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robicie na codzień?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wstaję o 6, jem śniadanie, chodzę do technikum, jem coś w szkole, wracam na autobus, który wiezie mnie do domu, jem obiad, sprawdzam czy nie mam nauki, odrabiam zadania, jeżeli jest piątek/sobota idę do znajomych, jeżeli tydzień to zazwyczaj gram, oglądam, bądź słucham muzyki, w niedziele natomiast opierdalam się cały dzień, idę spać, wstaję o 6 ..... Jebana rutyna.

Opublikowano

eat sleep rave repat ;x

Wstaje > Szkoła > Internety > Pajoniery > Spakować się > Spać

(pomijam standardowe czynności fizjologiczne)

Opublikowano

Od 700 do 1500 jestem w szkole, potem co jakieś dwa dni idę pobiegać, no a potem słucham muzki, gram na komputerze, czytam książki co mi się tam zachce.

Opublikowano

7:00 - wstaję, 7:20 - herbatka, 7:40 - do szkoły, w szkole śniadanie, 16:00 - do domu, do ~16:45/17:00 lekcje, 18:00 obiad, 21:30 kolacja czasem, 22:30 - idę spać. W wolnym czasie od 17:00 do 21:00 komputer, ewentualnie coś przeczytam albo nabazgrzę.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Zajmuję się życiem i przeżyciem w tym niebezpiecznym świecie :D A tak naprawdę siedzę na bezrobociu i się opierdzielam.. B) Aczkolwiek niedługo zamierzam zerwać z tym ;)

Opublikowano

eat sleep rave repat ;x

Wstaje > Szkoła > Internety > Pajoniery > Spakować się > Spać

(pomijam standardowe czynności fizjologiczne)

Dokładnie to samo, lecz u mnie wielką klamrą nad całym dniem widnieje napis MUZYKA ;)

Opublikowano

Na co dzień?

Wstaje

Jem

Gram

Śpię

I tak w koło o.O

Typowy plan gemboja :)

mam podobny

Wstaje

Jem

Zjaram się

ide do szkoły

zjaram się

pogram godzine / dwie

wejde na MPC forum zobaczyć co neosy śmiesznego piszą

ide trzepać gruche

oglądam telewizor marki Ursus

jebne się spać

śpie

przed spaniem też czasami trzepie kapucyna jak przypomni mi się jakas fajna dupcia :)

Opublikowano

Smoke weed everyday :3

Zastanawiam się kiedy będzie odpowiedni moment na to żeby się spakować i spierdalać do tybetu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...