Demonologist Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Czym zajmujecie się na codzień ?? Odnośnik do komentarza
RADTOR Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Spożywaniem alkoholu, spożywaniem alkoholu i... Spożywaniem alkoholu. Odnośnik do komentarza
Juri. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Odpisuje na zaczepki graczy WT Odnośnik do komentarza
Frezer212 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dropie cc'ki w tibi Odnośnik do komentarza
Wilczurzyca Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Nauka do matury, zlecenia grafiki, rundka LoL'a, jazda na rowerze, siłownia Odnośnik do komentarza
C.J Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Na co dzień*Siedzę przed komputerem i słucham muzyki. Odnośnik do komentarza
BesieK Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 wstaję o 6, jem śniadanie, chodzę do technikum, jem coś w szkole, wracam na autobus, który wiezie mnie do domu, jem obiad, sprawdzam czy nie mam nauki, odrabiam zadania, jeżeli jest piątek/sobota idę do znajomych, jeżeli tydzień to zazwyczaj gram, oglądam, bądź słucham muzyki, w niedziele natomiast opierdalam się cały dzień, idę spać, wstaję o 6 ..... Jebana rutyna. Odnośnik do komentarza
Radioś :3 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Chodze do jebanej gimbazy, dobrze że to już ostatni rok. Jakoś wytrzymam te 6 miesięcy. Odnośnik do komentarza
Lordeczek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Na co dzień? Wstaje Jem Gram Śpię I tak w koło Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 opierdalam się i robię nowe konta na mpc Odnośnik do komentarza
CrossplaneR Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jestem na MPCforum. Odnośnik do komentarza
Gość Teski. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 eat sleep rave repat ;x Wstaje > Szkoła > Internety > Pajoniery > Spakować się > Spać (pomijam standardowe czynności fizjologiczne) Odnośnik do komentarza
LubieZielone Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Every day I'm Shiffling Ucze sie angielskiego, ucze sie na prawo jazdy, mam za wolnego czasu no to operdaling ;p Odnośnik do komentarza
decux Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 masturbacja , chory jestem więc nic nie robie tera .. Odnośnik do komentarza
~1964~ Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Spam na MPC (a od 15.03 będę żył Bukową 1 ) Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Od 700 do 1500 jestem w szkole, potem co jakieś dwa dni idę pobiegać, no a potem słucham muzki, gram na komputerze, czytam książki co mi się tam zachce. Odnośnik do komentarza
Kiceł Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 7:00 - wstaję, 7:20 - herbatka, 7:40 - do szkoły, w szkole śniadanie, 16:00 - do domu, do ~16:45/17:00 lekcje, 18:00 obiad, 21:30 kolacja czasem, 22:30 - idę spać. W wolnym czasie od 17:00 do 21:00 komputer, ewentualnie coś przeczytam albo nabazgrzę. Odnośnik do komentarza
fatumboba Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zajmuję się życiem i przeżyciem w tym niebezpiecznym świecie A tak naprawdę siedzę na bezrobociu i się opierdzielam.. Aczkolwiek niedługo zamierzam zerwać z tym Odnośnik do komentarza
saaq Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 eat sleep rave repat ;x Wstaje > Szkoła > Internety > Pajoniery > Spakować się > Spać (pomijam standardowe czynności fizjologiczne) Dokładnie to samo, lecz u mnie wielką klamrą nad całym dniem widnieje napis MUZYKA Odnośnik do komentarza
Joseito Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Wbijanie poziomów. Odnośnik do komentarza
Nακou Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Na co dzień? Wstaje Jem Gram Śpię I tak w koło Typowy plan gemboja mam podobny Wstaje Jem Zjaram się ide do szkoły zjaram się pogram godzine / dwie wejde na MPC forum zobaczyć co neosy śmiesznego piszą ide trzepać gruche oglądam telewizor marki Ursus jebne się spać śpie przed spaniem też czasami trzepie kapucyna jak przypomni mi się jakas fajna dupcia Odnośnik do komentarza
kkoondzio Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Smoke weed everyday :3 Zastanawiam się kiedy będzie odpowiedni moment na to żeby się spakować i spierdalać do tybetu. Odnośnik do komentarza
Endymion Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Spamuje Miltince na gg, ew wysluchuje jej na skejpie. Ahh ta rutyna. Odnośnik do komentarza
The Naid Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Nic specjalnego nie robię i mam z tego konkretne pieniądze. Jak? Magic Style. Odnośnik do komentarza
danielhinz Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 A ja nie mam typowej rutyny ;P I się cieszę Katalog filmów online bez limitów http://www.boxfilm.pl/ Filmy online za darmo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.