Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack + Instrukcja (Film)

Thakan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:/ Fajny filmi ale nic po za tym ponieważ hak nie działa robie all jak na filmie włączam perxa daje ten plik daje start do gry i dupa ;//// nie pokazuje się ani gra ani hack shield :( dlaczego ????

Opublikowano

:/ Fajny filmi ale nic po za tym ponieważ hak nie działa robie all jak na filmie włączam perxa daje ten plik daje start do gry i dupa ;//// nie pokazuje się ani gra ani hack shield :( dlaczego ????

1. Jaki masz system?

2. Spróbuj kliknąć Browse i wpisz w tej linijce ręcznie "CAEUD3Dhack.dll".

3. Może gdzieś robisz jakiś błąd, nawet najmniejszy, przez który hack nie działa :)

Opublikowano

mi się niewłącza wogóle nic w grze

1. Tak jak wyżej, uruchom injector, kliknij Browse i wpisz "CAEUD3Dhack.dll" koniecznie musi być ".dll", powinno działać. No i nie zapomnij wcisnąć "Insert" :)

Sorry za spam

Opublikowano

Wiesz dalej nie działa ;( jedyne co może być źle co masz na filmiku że combata mam na dysku f bo na c mało miejsca czy yo może być ten powód ??? ;/

Opublikowano

No LoL teraz robię jak napisałeś i pokazuje się hack shield znika na programie pisze że injected i nic . I to tyle nie włącza się gra wcale ;( więc dalej bez haka ;(

Opublikowano

Co do filmiku ogólnie to dobrze ale lepiej by było gdybyś zoomy porobił bo jak ktoś jest zielony to można się pogubić zwłaszcza, że szybko to robisz :)

A jakość wcale nie taka zła :P

Poza tym z tego co mi wiadomo pisze "THX" a nie "TNX" :P

23400149.jpg
Opublikowano

Wiesz dalej nie działa ;( jedyne co może być źle co masz na filmiku że combata mam na dysku f bo na c mało miejsca czy yo może być ten powód ??? ;/

To może być właśnie przez to... Jeśli możesz to zainstaluj gre na dysku C (nie na program files) i powinno działać :)

SzaKI pisze się różnie ;DD TNX to takie jakby zdrobnienie ^^

Opublikowano

Elo :rolleyes:

Byś wstawił inny server do pobierania, bo na tym mi się nie chcę ściągać bo jest jakiś błąd PLS

minusy.png

Opublikowano

no nareszcie ktos wpadl na taki pomysl by wrzucic filmik z instrukcjami dotyczace modow i hackow....tyle jest noobkow na tym forum co tego nie wiedza...:D

Oj też są tacy co z filmikiem sobie nie radzą, uwierz ^^

Opublikowano

po 1 ! nie trzeba go kopiować do folderu z grą...

... po 2 ten chack był i niema się czym podniecać...

opamiętajcie się...

"Mogę paść na raka z dziesięcioma przerzutami,

Mogę siedzieć pod celą przy planszy z warcabami,

Mogę pomóc bliskim i nigdy ich nie zawieść,

Mogę zdobyć fortunę i komuś ją zostawić..."

Opublikowano

po 1 ! nie trzeba go kopiować do folderu z grą...

... po 2 ten chack był i niema się czym podniecać...

opamiętajcie się...

1. Ale można i nic się nie stanie (trzeba dwa pliki .dll) ale pokazałem to w ten sposób, aby nie było niepotrzebnych pytań typu "a co z pozostałymi plikami? nie działa mi - może je też trzeba przesłać)

2. Był, ale ułatwiłem sprawe i postanowiłem zrobić film, aby łatwiej wytłumaczyć jak tego hacka uruchomić, bo w tym temacie z instrukcją "pisemną" było wiele postów w rodzaju "Nie działa mi! Pomocy!!!"

I ty się lepiej opamiętaj, bo rzucasz się bez przyczyny :)

Opublikowano

Na tym hacku gram już kilka dni. Ładnie śmiga. I no spreed jest :D Może spróbujcie wrzucic go z tym 2 plikiem do folderu gry? Aha ja nie używam perxa tylko FAITHINJECT.

Opublikowano

Pamiętajcie że po otwarciu PerX.exe zaznaczcie tam opcje AUTOMALITY :)

o tu:

prenscreen.png

a tu dalsza instrukcja o.O O.o o.O O.o :

hakt.png

Mam nadzieje ze niebedie więcej problemów :O

ywug.jpg

Smacznego

Opublikowano

Mam taki problem mam Combata zainstalowanego na dysku D...

a wiec hack u mnie działać nie może????

GG- 12051939

Niektórym działa na D, niektórym nie (ale większości nie)... Zainstaluj na C to na 100% Ci zadziała jeśli zrobisz wszystko jak to pokazałem :)

Opublikowano

Mam taki problem mam Combata zainstalowanego na dysku D...

a wiec hack u mnie działać nie może????

GG- 12051939

;( no w tym problem że nie bedzie ci działać ja mam na F i dupa nie działa robie all dobrze pisze ze hack na perxsie injected !! włącza się hack shield znika a gra się nie włącza ;( . A jeśli ma ktoś lub zna haka działającego tylko innego niż ten dam + !!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...