helanapalach Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Otóż mam zamiar sobie kupić w najbliższym czasie nowy komputer i potrzebuje rady czy ten komputer jest godny uwagi http://allegro.pl/ko...3850575936.html kase mam ale potrzebuje rady bardziej doświadczonych jeżeli takowi tu są , chce go kupić do gier i do nagrywania . Z góry dziękuje * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocki star12 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Stopgotowcom.pl <- polecam lekture. Jaki budzet na calosc? Masz dysk / nagrywarke ze starego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helanapalach Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Okolo 2tys. Nie mam , chce kupic caly komputer nowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.