Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsze Anime 2013

Equener ほ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie nikogo nie zaskoczę ale moim faworytem z 2013 jest Attack of Titans ;)

Byłyo też kilka innych dobrych ale tytani pozamiatali. Odnośnie DXD to ujmę to tak: dupy nie urywa ;)

HBV27j.png

Weteran
Opublikowano

Wszyscy co dali Anime nie z roku 2013 tylko wcześniej zostaną ukarani. Ja tego dopilnuje tak samo z offtopicami w tym temacie pisać to co chciał usłyszeć autor, a nie wymiana zdań jak wyżej Royal z TheMadMan.
Nie radzę edytować teraz postów, bo zostaniecie podwójnie ukarani :)

A co do tematu to :
Attack of Titans
reszta jakoś dupy nie urywa :)

@POPRAWKA
Każdy post, który nie wnosił nic do tematu został usunięty, jednak posty z podawaniem Anime, które wyszły wcześniej zostały aby to była nauczka dla innych.
Chyba DxD New zacznę oglądać :)

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Jednak istnieje sprawiedliwość na tym forum :rolleyes:

@topic jeszcze zapomniałem o drugim sezonie Boku wa Tomodachi ga Sukunai też świetny tytuł oprócz tego Kotoura san mi przypadła do gustu i Ore no imouto też drugi sezon.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jak dla mnie rok 2013 to porażka jedyne ciekawego co wyszło to kontynuacje dobrych serii takich jak Knb i Hajime no Ippo. Poza kontynuacjami cała reszta to gówno wielkie gówno przez które anime mi się znudzło bo najzywczajniej w świecie nie potrafię znaleźć nic interesującego a jeżeli mam oglądać serie która ma 4-8 odcinków to kurwa dziękuję. Wolę obejrzeć jakiś dobry film niż się pierdolić w takie oglądanie a potem szukać następnej serii z nowymi bohaterami i nową fabułą którą widziałem już w 50 innych seriach a jedyne co się różni to kolor włosów głównego bohatera :(

No to nie wiem, to oglądnij bleacha, one piece i resztę tasiemcowego gówna, jak tak bardzo narzekasz na małą ilość odcinków. Anime powyżej 30 odcinków nie może być dobre, chociaż, istnieje gintama. xD

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

No to nie wiem, to oglądnij bleacha, one piece i resztę tasiemcowego gówna, jak tak bardzo narzekasz na małą ilość odcinków. Anime powyżej 30 odcinków nie może być dobre, chociaż, istnieje gintama. xD

jemu chodziło o to, że odpuszczał sobie z gównami po 4-8 odcinkach.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Jak masz pisać takie durnoty to lepiej wgl nie pisz. A ginatama to według mnie największe gówno z tasiemców co potwierdza większość osób jakie znam.

Tutaj +30 epów seriie: Death Note, Great Teacher Onizuka, Beelzebub, Monster, FMA, Hajime no ippo, Soul Eater i masa innych.

@topic Zapomniałem o 3 sezonie hajime no ippo z tego co wyszło zdecydowanie wybija się z reszty.

@edit royal ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jak masz pisać takie durnoty to lepiej wgl nie pisz. A ginatama to według mnie największe gówno z tasiemców co potwierdza większość osób jakie znam.

Tutaj +30 epów seriie: Death Note, Great Teacher Onizuka, Beelzebub, Monster, FMA, Hajime no ippo, Soul Eater i masa innych.

@topic Zapomniałem o 3 sezonie hajime no ippo z tego co wyszło zdecydowanie wybija się z reszty.

On wymienił te tytuły biorąc pod uwage ile mają odcinków, a nie czy są dobre

@edit vasto ...

1373637009-U477327.png

Opublikowano

jemu chodziło o to, że odpuszczał sobie z gównami po 4-8 odcinkach.

Chyba nie

a jeżeli mam oglądać serie która ma 4-8 odcinków to kurwa dziękuję. Wolę obejrzeć jakiś dobry film niż się pierdolić w takie oglądanie a potem szukać następnej serii z nowymi bohaterami i nową fabułą którą widziałem już w 50 innych seriach a jedyne co się różni to kolor włosów głównego bohatera

Zabawne, jak trudno jest niektórym ludziom zrozumieć wyrażenie "dobre". Pomyślmy, czy jeżeli anime ma powiedzmy ponad 50 odcinków, KAŻDY odcinek będzie trzymał jednakowy poziom, a ja będę czekał niecierpliwie na rozwój wydarzeń? Pytanie retoryczne, ale śmiechłem z tej wypowiedzi. Mode dobry edit swoją drogą, nawet szanuje.

>beelzebub

>dobre anime

>monster

>dobre anime

>death note

>dobre anime

xD

Czuje się jak na tanuki, podobny poziom.

PS. Gintama ma czołowe miejsce w rankingu na malu, mój kolego, albo i nie mój. To działa podobnie jak kawał, jeżeli nie załapiesz go za pierwszym razem, będzie on cię śmieszył mniej lub w ogóle. Podobnie jest gintamie, jeżeli czegoś się nie rozumie, to się tego nie krytykuje. Gintama to wbrew pozorom dosyć CIĘŻKIE anime ze względu na gagi odwołujące się do innych serii, japońskiej kultury, a co gorsza czasem gry słów. Humor może ci się nie podobać, ale wykonanie jest dobre, co nie znaczy, że samo anime uważam za dobre. Patrz cześć posta wyżej.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Nie będę się rozpisywał o gustach bo o tym się nie dykutuje hehe, mojej opinii o świecie gintamy i tego jak jest prowadzona nic nie zmieni i zostanie dla mnie durnowatą parodią jeszcze przez długi czas. To że na malu w topkach i co z tego hohohho clanad after story też jest w topce a mimo że sam uważam to za dobre anime to znam masę osób które uważaj wręcz przeciwnie, tutaj odniesienie do ginatamy. Jeszcze dodam że w Japonii te topki wyglądają całkiem inaczej niż na amerykańsko-europejskim malu, a gintama plasuje się bardzo nisko wśród tasiemców.

Royal/Dragon - odsyłam do postu CvS wyżej, ja tutaj zakańczam dyskusje miłych warnów. <3

@topic Wczoraj dokończyłem golden time i wśród hitów 2013 może nie jest ale dodałbym to anime do moich ulubionych 2013.

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...