NectarOrange Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Witam. Otóż mam do Was pytanko. Jak to teraz jest z tym Metinem? Rok temu wbiłem przez chwilkę na Diamonda to ludzie mówili że zarówno metin jak i serwery prywatne powoli upadają, że ludziom już się nudzi ten cały metin? Jak to jest teraz? Co możecie o tym powiedzieć? Jeszcze chciałbym abyście napisali mnie top 10 serwerów MT2 z największą ilością graczy online. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaU Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Powiem Ci, że to zależy od typu serwera, administracji. . Elitemt2 Pandora Virtual Imetin I fajny jest Laneris, ale nie TOP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Wicher Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 pandora virtual xenox ravia balmora elite ethana concordia diamond ascarial To są według mnie najpopularniejsze serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xByroNx Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ravia.eu nazywana przez twórcę Viatuala perłą wsród Hardów. Imetin, Virtualmt2, Pandoramt2, Diamondmt2, Avalonmt2, Invoria.pl Balmora.pl Wyżej wymienione serwery w godz. szczytu mają 1.2k+ Ludu, pierwsze 3 serwery ponad ok. 2.1k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nακou Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Diumar Andros Etolin Wetar Samos Negros Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexioo Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Jedyne dobre serwery mt2 to sa globalne a nie jakies privy:). Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Co do serwera zapraszam tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/585724-nie-wiesz-gdzie-grac-zapytaj-tutaj/ Wiesz jak to jest - Metin2.PL jest globalnym, najwięcej ludzi o nim wie, stąd ilość graczy jest dosyć wysoka (choć tutaj również odnotowano spadki). Serwery prywatne to koło losu - trafisz na dobrą administrację, dobry serwer - postoi kilka lat z wysokim powodzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaktus. Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Serwery są, tak jak powiedzieli panowie u góry. Ale to prawda, że metin po tylu latach zaczyna się przejadać i gra w niego coraz mnie osób. Widać to nawet po aktywności w dziale metina, taka smutna prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhiaan™ Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Teraz po fuzji serwerów na PL do gry powróciło troche osób ale dalej nie jest to ten sam metin co 3-4 lata temu. Metin polakom już troche sie nudzi. A co do serwerów: Ravia Restia Pandora Dragon Xenox [media][/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.