Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dam radę?

Loud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc ta, zacząłem grać na pl od zera, daggerem. Mam zamiar zainwestować 20 zł w 200kk. I mam takie pytanie, czy bez isu na wyższym lvl da radę zrobić eq pod pvp? Chciałbym wbić 75, ale czy dam radę zrobić jakieś eq pod pvp, nie wydając za dużo w is?

Opublikowano

Ja jestem zdania że jeśli grasz na globalu, to bez wydawania w IS nie zrobisz nic, tylko spędzisz polowe swojego życia brnąc w conajmniej średnie lokaty. Czyli nie, nie dasz rady zrobić bez isu eq pod pvp na wyższym lvlu. Taka już magia globala.

Opublikowano

Chyba, ze bedziesz przez pare miesiecy nolajfic na metkach / bossach by zarobic na zmianki, w co watpie, ze po paru miesiacach bedziesz mial ladne eq pod pvp. Global to skarbonka bez dna, ktora nigdy nie odda tego co wlozyles :D

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Bez ISu dużo graczy dorobiło się maksymalnego levelu.

Jednak do tego potrzebna jest wytrwałość i swego rodzaju determinacja, gdyż idzie się przy tym nieźle natrudzić ;-)

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...