Loud Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 A więc ta, zacząłem grać na pl od zera, daggerem. Mam zamiar zainwestować 20 zł w 200kk. I mam takie pytanie, czy bez isu na wyższym lvl da radę zrobić eq pod pvp? Chciałbym wbić 75, ale czy dam radę zrobić jakieś eq pod pvp, nie wydając za dużo w is? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK1 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Ja jestem zdania że jeśli grasz na globalu, to bez wydawania w IS nie zrobisz nic, tylko spędzisz polowe swojego życia brnąc w conajmniej średnie lokaty. Czyli nie, nie dasz rady zrobić bez isu eq pod pvp na wyższym lvlu. Taka już magia globala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niecodzienny Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Chyba, ze bedziesz przez pare miesiecy nolajfic na metkach / bossach by zarobic na zmianki, w co watpie, ze po paru miesiacach bedziesz mial ladne eq pod pvp. Global to skarbonka bez dna, ktora nigdy nie odda tego co wlozyles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzi:3 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 uja prawda, jesli ktoś potrafi grać to nie musi wkładać kasy w metka ja gram i jakoś na eq skille kasa jest wiec nie wiem w czym problem. https://www.youtube.com/watch?v=tYhy1QqXSo4&list=UU5ReUqE0pln5hCZk-gDWrWQ Pierwszy kawałek :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Wicher Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 To czy dasz rade zależy głównie od tego ile czasu jest wstanie poswięcić na grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nακou Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 ja gram bez ISu a mam topowe itemy na Diumar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix. Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Bez ISu dużo graczy dorobiło się maksymalnego levelu. Jednak do tego potrzebna jest wytrwałość i swego rodzaju determinacja, gdyż idzie się przy tym nieźle natrudzić ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek5d96 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Pewnie ze sie da chociaż ja byn na twoim miejscu dropa wyekspil na tym 75lvl np sure WP i na lorda i na metakch spokojnie dasz rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XerenaCraft Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Możesz zrobić sure/wojownika i chodzić na bossy (jednym słowem nolifowac przez cały czas :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.